Jump to content

Care model de la seria 3

Smiley89

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Intrebarea din titlul topicului e cel putin ciudata.. Daca te referi la aspectul exterior , cum au spus colegii exista kit de M3....

La motorizare nu este nici unul apropiat de M. M este M. Punct!!

Parerea unuia care avut si alte BMW-uri si acum are M. Punct din nou! :blink:  :)

170966[/snapback]

ma refeream la aspectu exterior...sincer sa fiu aia 350 de cai care-i are ma sperie rau de tot tinand cont ca sunt incepator,nici seria 3 nu e prea cuminte da oricum nu asa periculos ca m3`u...

daca zici ca esti incepator ia-ti un 318Ci sau maxim un 320Ci, pune-ti un kit de M pe el nu o sa arate identic cu M-ul dar o sa arate bine.

171008[/snapback]

da asa ma gandeam si io...sunt constient cat de periculoase sunt,sunt mai multe motive pt care am trecut direct la un bmw,318 si 320 au variante si de tractiune integrala?am inteles ca nu e asa periculoasa iarna cum e tractiunea spate

Ai dreptate ca nu o sa il faca identic never , dar pe strada nu se uita nimeni sub capota ta... :blink:

171019[/snapback]

nu e vorba numai de ce e sub capota, nici pe exterior nu il poti face sa arate identic cu un M, doar daca te apuci sa evazezi aripile, sa muti evacuarea si sa o faci dubla....... si inca multe altele.

stau si va intreb ceva...s-ar merita sa astept pana in vara cand ar putea ai mei sa dea banii pe un m3...deocamdata dispun de 20000 de mii de euro care nu-mi ajung de m3...ar merita sa astept pana in vara si sa imi iau un m3 care dupa parerea mea nu esti foarte mult diferit de un seria 3 ca aspect...iar la perfomantze nu prea cred ca am cum sa ma bucur de cei 350 de cai pe care-i are,nu vad pe unde merg cu el asa cu viteza...si consumu care este super mare...se merita un m3?sau un seria 3 frumos in 2 usi la vreo 200 de cai cu jentzi..geamuri fumurii si ce se mai poate pune pe el?

nu e vorba numai de ce e sub capota, nici pe exterior nu il poti face sa arate identic cu un M, doar daca te apuci sa evazezi aripile, sa muti evacuarea si sa o faci dubla....... si inca multe altele.

171022[/snapback]

asa este. omul nostru viseaza la un M3, dar din pacate nu detine banii necesari achizitionarii si atunci incearca sa-l faca sa "miroasa" putin a M.

:blink: Alex55 face mishto de tine... :) Ca sa intelegi ce inseamna 316 318 etc...

Prima cifra reprezinta seria... deci in cazul nostru seria 3.

Urmatoarele cifre motorizarea... De exemplu 316 inseamna motor de 1600 cm3 adica cat o Dacie...

Deci automat cu cat e mai mare greupul de cifre de dupa 3 cu atat e mai puternic.

Un M are 3200 cm3 deci cel mai apropiat ca performante e 330...

Daca e in 2 usi,  e coupe si pachetul optic il faci identic ca M-ul....

170957[/snapback]

sa nu uitam ca cele doua cifre de dupa 3 nu spun exact intotdeauna cilindreea, 316 este de 1.9 si 1.8 mai nou, 318 de 1,9 si 2.0, 320i de 2,2 etc.... deci nu induceti pe cei care nu stiu in eroare. intr-adevar cu cat cele doua cifre de la coada sunt mai mari motorul e mai puternic, dar nu reprezinta mereu "litrajul"

Daca ai $$ sa il intretii eu zic ca merita...daca nu iti iei in 330 M Paket un chip tuning si ce mai vrei tu sa pui pe el....totusi de ce nu ramai la 320i?

171034[/snapback]

pai da tocmai asta vroiam si io sa zic..chiar nu vad motivu pt care ash astepta inca 5-6 luni in plus ca sa-mi iau o masina mult prea puternica pt mine si pt ce orashe avem..poate tu timpu o sa o mai tunez la motor daca nu o sa-mi ajunga caii carei are 320 ci`u...

cum e asta din poza ash vrea..nu neaparat cabrio..imi ajunge coupe...mie-mi place foarte mult culoare ..am vazuto pe mai multe bmw`uri si da foarte foarte bine..cum se numeste?auriu simplu?:blink:)

171036[/snapback]

Un 320 Ci e super suficient la circulatia care e in Bucuresti si plus ca nu prea mai poti sa alergi cu atatea radare si atatia gabori pe strazi. In rest ce sa iti spun, bafta in achizitionarea bavarezului si knd il iei sa ma plimbi si pe mine :) (glumeam).

Un 320 Ci e super suficient la circulatia care e in Bucuresti si plus ca nu prea mai poti sa alergi cu atatea radare si atatia gabori pe strazi. In rest ce sa iti spun, bafta in achizitionarea bavarezului si knd il iei sa ma plimbi si pe mine :blink: (glumeam).

171040[/snapback]

cu cea mai mare placere o sa te plimb,numai ca nu sunt din bucuresti,sunt din craiova..o scoatem noi la lumina:)) dupa ce o sa mi`l iau

Pustiule ai mai facut un topic tot legat de seria 3 si credeam ca te-au lamurit oamenii atunci sa lasi M3-ul totusi.  :blink:

171068[/snapback]

de`acord cu tine.Dar in situatia lui fiecare din noi am fi ales o masina cat mai puternica :) .Spun asta din propria experienta.

Eu de la 18 pana la 20 de ani am condus un jeg de dacie 1310 deoarece toti mi-au spus ca prima data trebuie sa ma invat si dupa 2-3 ani faci un mic upgrade

E46 coupe (seria 3) nu vine cu tractiune integrala, daca nu te intereseaza consumul poti opta pt un 325 sau un 330i daca nu 318, 320, sau 330cd, sa-l faci identic M3 nu poti pt ca trebuie sa evazezi aripile si alte chestii dar poti sa ii pui un pachet M (aduce cineva pe forum asa ceva), bafta !