Jump to content

Recommended Posts

daca 32k de euro in mana nu sunt o problema pentru tine, cred ca alegerea e super usoara tinand cont de ofertele din linkurile deja postate. spor la alegere!

pai pana pe la 38k pot sa "arunc" pe masina;

am sa ma decid...nu pot sa zic ca ma grabesc nespus;

cand am sa o achizitionez am sa o posetez aici!

merci

La banii astia, m-as orienta spre o alta masina. La cate probleme de fiabilitate are BMW-ul acum, m-as gandi de 2 ori.Am avut 7 BMW-uri pana acum, de la E30 la E60 si pot sa spun ca sunt din ce in ce mai proaste. Daca iti poti permite o garantie extinsa, si nu tii masina multi ani,poate nu o sa ai mari dureri de cap.

Oricum la 5 ani masina ai o sa valoreze max 15.000, asa ca e bine sa te gandesti daca merita o pierdere de 30.000, in cazul ca iei un noua(+ celelalte cheltuieli - consumabile, cauciucuri, revizii).

Poate te razgandesti totusi si iei in calcul si un seria 5: http://www.bmwclub.ro/forums/topic/119091-525-xda-2012/page__p__1749749#entry1749749

Masina asta e practic noua, o vinde un coleg de pe forum dupa cateva luni de folosire...si ai un pret fara TVA cam cu 10.000 euro mai mic decat a dat pe ea ;)

Deci parerea mea e ca merita, a pierdut el deja banii aia de "masina noua" ...iar dotarile sunt super!

Eu nu as da niciodata atatia bani pe o masina fie ea si noua. Daca as fi in locul tau de aia 40k as lua frumusel un M3 E46, iar restul i-as baga in casa pe care zici ca ti-o faci. As pastra si E90-ul, ca o masina de zi cu zi. Eu zic ca e in stare f. buna daca are doar 87k km. Si uite asa as iesi duminica frumusel cu m3-ul sa simt placerea de a conduce.

Cum zicea cineva mai sus, peste 5 ani F30 va valora vreo 15k E (sau chiar mai putin avand in vedere ca nu ii pui multe optiuni). Deci gaura vre-o 25k in 5 ani.

Eu unul nu as face asa ceva cu banii mei nici daca m-ar da afara din casa. Mai bine ii dau la saraci :)

Plus ca nici nu imi place prea mult f30, de fapt nu imi place nici un sedan de la BMW.

Fiecare face ce doreste cu banii si polemica gen: "eu nu as da atatia bani pe o masina fie ea si noua" este total gresita si subiectiva. Cred ca oricare din noi ar prefera o masina 0 km pe care sa o configureze dupa bunul plac, pe care sa o intretina cum doreste si sa beneficieze de o garantie; toate lucrurile astea adunate iti oera o siguranta deoarece stii in orice moment ce masina ai, cum este ingrijita si cat te poti baza pe ea....................dar strugurii sunt acrii cand nu ajungi la ei.

On topic: omule go for it, masina noua aste o masina noua indiferent de situatie. Eu as alege si pachetul de intretinere gratuita pana la 5 ani si as alege modelul 328i in detrimentul 320d deoarece 328-ul este foarte economic, consuma sub 8l/100km, inclusiv in Bucuresti iar la drum este o placere deoarece are cuplu foarte bun, putere mare si avantajele financiare ale motorului de 2litrii, respectiv asigurare si impozit scazute caz ca te intereseaza acest aspect

Doamneee, nu v-ati spart capul cu ideile astea?

Omul vrea o masina cat mai noua ( mai precis ultimul model dim seria respectiva) cu 2.0d si voi ii recomandati de-alde M3 E46, cu care sa faca ce? Sa ii rupa ficatii cu un consum de 20 urban si 12 extra?, o masina careia la anul nici casco nu mai poti sa ii faci pt ca e o vechitura de 10 ani?

C'mon, fiti seriosi....

eu zic sa nu-ti cumperi nici o masina ca oricum se devalorizeaza

:)))

cumpara ce crezi tu ca merita , oricum tu o conduci si tu stii cum stai cu bani pana la urma ,

eu as merge pe second pana in 60.000-70.000 km cu garantie,daca se poate

oricum te saturi de ea in 5 ani , si poate in 5 ani faci alti banuti , si vezi altceva si iar vrei sa schimbi

Edited by fuelforlife

eu unul nu as da 35k pe un sh sub nici o forma , nici 20k nu cred ca as da pe un sh, sfatul meu e sa mergi pe masina noua daca iti permiti

o masina noua are avantaje infinite, degeaba vorbim de devalorizare si cai verzi pe pereti, voi nu realizati ca masina nu este o investitie!!#

investitiile le faci in alta parte ca sa ai bani de spart pe masini, femei , vacante etc, nici una nu e o investitie, toate vor manca bani

Edited by Viper05

eu unul nu as da 35k pe un sh sub nici o forma , nici 20k nu cred ca as da pe un sh, sfatul meu e sa mergi pe masina noua daca iti permiti

o masina noua are avantaje infinite, degeaba vorbim de devalorizare si cai verzi pe pereti, voi nu realizati ca masina nu este o investitie!!#

investitiile le faci in alta parte ca sa ai bani de spart pe masini, femei , vacante etc, nici una nu e o investitie, toate vor manca bani

Asta dp tau de vedere, pt ca nu iti permiti. Daca ai avea, de exemplu, venituri de cel putin 5.000EUR pe luna, iti gatantez ca nu vei mai gandi chiar asa :)

Iar ca avantaje infinite... Daca iei un SH de 1 - 1.5 ani cu 40.000km si pret mai mic cu 25-30% fata de valorea masinii noi, atunci ai facut o afacere buna. Daca ai fi luat-o noua nu ai fi avut cine stie ce mari avantaje in plus :)

Asta dp tau de vedere, pt ca nu iti permiti. Daca ai avea, de exemplu, venituri de cel putin 5.000EUR pe luna, iti gatantez ca nu vei mai gandi chiar asa :)

Iar ca avantaje infinite... Daca iei un SH de 1 - 1.5 ani cu 40.000km si pret mai mic cu 25-30% fata de valorea masinii noi, atunci ai facut o afacere buna. Daca ai fi luat-o noua nu ai fi avut cine stie ce mari avantaje in plus :)

nu-mi permit ce? tu macar ai citit ce am scris?

am scris ca eu nu as da 35k pe o masina SH de banii aia prefer sa-mi cumpar o masina noua.deci daca as avea venit pe luna de 5k mi-as lua o masina SH sau ce vrei sa spui?