Jump to content

Ce ati alege in locul meu?

Apple

Ce ati alege in locul meu cu 7000 Euro disponibili?  

118 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

E34-ul de-l ai...nu stii ce topicuri bizare vei deschide dupa ce o sa iei alta masina...din beton la cumparare...nu sunt carcotash...dar am vazut destule....incepand de la anunturi cu masina impecabila...si ajungand pana la balene ce se leganau pe sosea...poate era din cauza chitului de pe ele :) si anunturile scriau ata de frumos...si la preturi ce sfidau bunul simt...brrr, nu vreau sa mai trec prin asta....oricum,de tine depinde ce masina-ti vei lua...una sa ti se potriveasca...succes...si nu te grabi :) are balta peshte...trebuie sa stii pe care-l iei...e de preferat sa iei o masina cu istoric/proprietar cunoscut...de fapt..mai bine citeste ghidurile intocmite de pe aici referitoare la cumpararea unei masini sh..si mergi la cat mai multe vizionari, eventual cu inca un prieten...ca 4 ochi vad mai bine decat 2...si 2 creiere gandesc altfel... :blink: succes si LA MULTI ANI!

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Un E39 din primii ani. E totusi o evolutie serioasa fata de E34.

Chiar daca au avut probleme la inceput, ma indoiesc ca nu au fost rezolvate in atatia ani de functionare, de catre fostii proprietari. A fost totusi masina premium, si asa cum colegii posesori de E60 sau alte modele noi se ocupa de service-are ca la carte, la fel a fost si in anii lui E39.

Asta nu inseamna ca nu poti luat vreo plasa. Dar ai crescut mare, acum stii ce sa cauti, unde sa te uiti la un BMW second-hand. Ia un E39 520i, si asa mai ai un motor de schimb :blink:

E39 din primii ani exclus.

E34,E32... pierdere de bani,asta daca nu ai 1% sanse si gasesti una impecabila,tinuta in garaj,condusa de o batranica...,ma rog chestii de genul asta :blink:

Cu banii aia iei un E36(95-99).Poate este prea mica si nu iti place,nu stiu.

Alta varianta,mai strangi ceva bani si iti iei un E46,E60,E90, ceva de genul asta.

deci clar vreau 6 cilindri cel putin :) si in nici un caz nu as lua seria 3 decat cine stie prin ce minune ajung la vreun e46... altfel nu...

vreau o masina cel putin la fel de mare ca E34 actual... si neaparat cotiere individuale cum am eu...:)

@Bavaria... E60 prin 2008 poate... dar acum n-am bani de E60... :blink: apropo... mi-ai promis o reteta de la wedges... imi zici de e60 cand inca eu dau bani la fast-food... :)

Edited by Apple

@Bavaria... E60 prin 2008 poate... dar acum n-am bani de E60... :) apropo... mi-ai promis o reteta de la wedges... imi zici de e60 cand inca eu dau bani la fast-food... :)

171479[/snapback]

Ce sa iti fac,ai 5 facultati, conduci un E34 si mananci la McDonalds :blink:

Smecheria este sa conduci un E60 si sa LUCREZI la McDonalds.

Facultatile si mancatul acolo...optional :)

de ce ma gandesc mai mult de ce ma indrept spre un e32... M-ar tenta si un tanc :blink: Cherokee de prin 94-96...

172441[/snapback]

Dar nu o sa mai ai sportivitatea e34...poate doar superioritatea fizica..ca esti mai la inaltime :)

mult mai bine E34 decat E32, serios. E38 are intretinere scumpe si ceva probleme, E39 poate fi o alegere ok daca gasesti ceva in stare buna.

E36 ti se pare prea mic? mie mi se pare un model foarte frumos chiar daca isi arata varsta fata de E38/E39, are intretinere ieftina, si poate avea optiuni multe. Sa nu mai vorbim ca poti gasi ceva din '96-'97 poate chiar de la primul proprietar care a luat-o de noua atunci.

• 1 month later...
procesul de succesiune s-a incheiat?

190453[/snapback]

da... suntem 10 mostenitori cu parti egale care am mandatat un cabinet de avocatura sa vanda casa iar banii rezultati minus onorariul acestuia se vor imparti.... :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.