Jump to content

Ce ati alege in locul meu?

Apple

Ce ati alege in locul meu cu 7000 Euro disponibili?  

118 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

doar 10 mostenitori ....huh.....inseamna ca e ditamai vila....sau ?  :blink:

190480[/snapback]

e o casa cu 2 etaje stilul anilor 50... destul de draguta dar nu prea a fost bine intretinuta... cladirea e ok... insa fata trebuie refacuta...

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu as lua un e39 benzinar si gata,de prin 97,am vazut  un 528i din 96 full extrase la doar 6500euro??!!!

deci go for it,nu te orienta spre diesel pt ca o sa ti para rau.

190779[/snapback]

Sa nu fie cumva unul de-ala de-i sufla vantul prin blocul motor.....

eu as lua un e39 benzinar si gata,de prin 97,am vazut  un 528i din 96 full extrase la doar 6500euro??!!!

deci go for it,nu te orienta spre diesel pt ca o sa ti para rau.

190779[/snapback]

Mie nu-mi pare rau. :blink:

• 2 weeks later...

si eu m-am gandit sa-mi iau ceva mai nou , mai bun , mai puternic dar m-am gandit ca se intampla uneori sa nu am bani de intretinere nici macar pt e34.

e38 imi place la nebunie dar e sinucidere la intretinere.

e39 la fel plus ca la 7000 trebuie sa fii f atent la ce iei.

Seria 3 nu o sa-ti placa dupa ce ai avut 5 in mod sigur.

Ce as face eu:

e34 facelift ,intretinut si imbunatatit cu restul de bani sau ...poate m5(dar nu am nici-o idee ce inseamna sa intretii asa ceva)

si e32,dar ceva mai nou (aveam o cunostinta cu e32 negru ,linii cromate,semnale clare,full,ff intretinuta si voia cam 6000,la 3,5 avea un consum ceva mai mare, dar f frumos).

Acum nu stiu in ce masura te ajuta acest topic,ca pana la urma cred ca o sa faci tot cum vrei tu .

:blink:

Edited by ando

ori iti vinzi masina sau o dai la schimb plus diferenta, ori ramai la aceeasi si cu banii faci altceva (ii inmultesti, mobila, concediu, etc). Suma asta e cam buclucasa...nu poti sa iti iei nici prea prea dar nici chiar chiar :blink:

• 2 months later...
Nu poate strange, ii da spaga la gabori, ca e victima sigura cu numerele de Italia.

171052[/snapback]

Cand aud povesti din acestea ma apuca plansul :) :) ....

De ce aveti voi impresia asta GRESITA ca daca ai masina cu nr straine deveniti contribuabili frecventi la militieni???? :)

Daca ai actele ok si mai ai si putin tupeu :blink: NU AU CE SA ITI FACA.

Merg saptamanal cate 1000 km si in buc si in afara si nu am probleme cu militienii din cauaza masinii....am probleme cu viteza sau depasirile dar asta este altceva :) .

PS: s-a format o opinie foarte proasta cu aceste masini "straine"....sunt convins ca aceasta opinie a fost inventata de acea categorie de proprietari de masini , care se zgarie pe ochi ca unii au masini mai ieftine si mult mai bune decat ei, si ei isi cumpara cazanele unu de la altul doar ca sunt imatriculate.

Ex: un 524td inmatriculat in romanica, cere pe el 4000 euro( rulata in gropile noastre :D ) si aceeasi masina in Germania de exemplu o cumperi cu 1000 euro (rulata in gropile lor :) ).

Auzi tu crezi ca esti singuru care are sau a avut masina cu numere valabile?

Stai linistit ca nu e invidios nimeni pe tine.

Ma surprinde faptul ca pe alt topic spui ca pedepsele si legislatia in Ro este prea permisibila si pe un altul indemni lumea sa cumpere masini radiate din alte tari.

Nu stiu din ce tara ai tu numerele pe masina si ce impozite si asigurare platesti tu dincolo pe ea dar iti spun eu ca in Germania impozitul si asigurarea pe un BMW din 90 este mai mare decat la noi si majoritatea masinilor vechi care le vezi cu numere de Germania din pacate sunt RADIATE.

Auzi tu crezi ca esti singuru care are sau a avut masina cu numere valabile?

Stai linistit ca nu e invidios nimeni pe tine.

Ma surprinde faptul ca pe alt topic spui ca pedepsele si legislatia in Ro este prea permisibila si pe un altul indemni lumea sa cumpere masini radiate din alte tari.

Nu stiu din ce tara ai tu numerele pe masina si ce impozite si asigurare platesti tu dincolo pe ea dar iti spun eu ca in Germania impozitul si asigurarea pe un BMW din 90 este mai mare decat la noi si majoritatea masinilor vechi care le vezi cu numere de Germania din pacate sunt RADIATE.

231666[/snapback]

scuze dar esti dus cu capul....am spus eu sa cumpere masini cu nr radiate???

Si pentru linistea ta am masina cu nr de Franta si acolo impozitul anual nu se plateste pentru ca este inclus in "taxa de drum" iar asigurarea este pe bune si nu costa o avere :) .

Probabil ca tu citesti ce scrie si apoi transformi in lucruri negative totul.

Iar la faza cu majoritatea masinilor cu nr de Germania sunt radiate esti chiar pueril si lipsit de simtul realitatii :blink: , dar poate sti tu totul :) mare patriot mare caracter

scuze dar esti dus cu capul....am spus eu sa cumpere masini cu nr radiate???

Si pentru linistea ta am masina cu nr de Franta si acolo impozitul anual nu se plateste pentru ca este inclus in "taxa de drum" iar asigurarea este pe bune si nu costa o avere :) .

Probabil ca tu citesti ce scrie si apoi transformi in lucruri negative totul.

Iar la faza cu majoritatea masinilor cu nr de Germania sunt radiate esti chiar pueril si lipsit de simtul realitatii :blink: , dar poate sti tu totul  :) mare patriot mare caracter

231683[/snapback]

Ma intreb atunci de ce mai platesc nemtii impozit mare pe masina si nu circula toti in Germania cu numere de Franta ca e mai avantajos,doar toti is europeni nu?

Oricum nu are rost sa ma mai contrazic cu tine,fiecare cu parerea lui puerila.

• 1 month later...
Si a trecut si iunie aproape nu numai ianuarie si Apple tot nu a mai primit mosteniea aia...  :)

253172[/snapback]

mostenirea e primita de mult dar e blocata intr-o casa care nu s-a vandut inca... :)

ma rog, intre timp am mai achizitionat un 1502... si e dat avansul ptr un e28... :)

so... parcul auto s-a imbogatit oricum intre timp... :blink: :D

urmeaza un e39 prin toamna-iarna... :)

Nu stiu unde le voi tine pe toate... :)

mostenirea e primita de mult dar e blocata intr-o casa care nu s-a vandut inca... :)

ma rog, intre timp am mai achizitionat un 1502... si e dat avansul ptr un e28...  :)

so... parcul auto s-a imbogatit oricum intre timp... :blink:  :D

urmeaza un e39 prin toamna-iarna... :) 

Nu stiu unde le voi tine pe toate... :)

253718[/snapback]

eu zic sa vinzi totul si sa iti iei o dacie :)

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.