Jump to content

330i E92 deloc impresionat

foomanchoo

Recommended Posts

pai tu vii cu o comparatie bazata pe o gramada de necunoscute si te astepti sa primesti un raspuns concret

Iti simplific treaba. 330i e92 coupe motor N52 versus orice motor vrei tu stoc de la audi a4 2.0

Totusi daca mai incercati, schimba cat de sus poti <6700, cred ca distanta intre voi va fi mai mare, chiar si pana la 130.

da, se face. i-a ramas un zambet pe fata sper sa-l sterg maine :))

Iti simplific treaba. 330i e92 coupe motor N52 versus orice motor vrei tu stoc de la audi a4 2.0

pai da.ar trebui sa fie clar dar nu ti e :rolleyes:

ai auzit vreodata motorul ala ca se intrerupe in rosu?

si ti mai zic ceva,ca un sfat prietenesc.cata vreme nu te vei uita la turometru intr un benzinar, cand faci o cursa din asta vei pierde din start.

Estimez minim 10 pagini de discutii despre ... nimic :D

Nu e nimic. E un forum si pe forumuri lumea discuta. Poate ca nu este in folosul comunitatii 100% ceea ce discutam noi aici dar iti promit ca va fi in folosul multor persoane care se muta de pe diesel. Threadul isi serveste scopul. Am avut de pus intrebari le-am pus si le-am rezolvat. Asta face o comunitate.

Aici lumea discuta, mai dam cu apa sa cizelam pe unii, mai calculam performante, aflam lucruri noi. E win win.

audi ala are vreun chiptuning nerecunoscut?

Nu cred ca l-am luat de la dealer din germania aia sunt obligati sa-ti dea detaliile astea ca ii mananca la ce legi au. A lui fiind automata trag concluzia ca masina lui a fost mai desteapta ca mine si a stiut sa schimbe optim pt o cursa.

• Like 1

Ah da, povestea cu masina din germania si legile lor severe :)

Sa inteleg ca turcii aia ce vand masini din 2001 cu 130 mii km sunt fara frica legii ? :)

Asa ma distreaza faza cu increderea romanului in neamt

In fine, sunt ff multi factori de care depinzi: calitatea combustibilului, cauciucurile, tractiunea, uzura, etc. Te-ai gandit si la asta?

Edited by Roland

Ah da, povestea cu masina din germania si legile lor severe :)

Sa inteleg ca turcii aia ce vand masini din 2001 cu 130 mii km sunt fara frica legii ? :)

Asa ma distreaza faza cu increderea romanului in neamt

In fine, sunt ff multi factori de care depinzi: calitatea combustibilului, cauciucurile, tractiunea, uzura, etc. Te-ai gandit si la asta?

sa nu comparam turcii cu nemtii. Dealerul respectiv a observat o mica pata pe scaunul din dreapta sofer care nu a fost in anunt si ne-a pus sa asteptam 2 ore pana a trimis pe cineva cu masina sa ii faca interioru calumea. Da au legi si nu e prima oara cand merg la ei si am prieteni multi care iau masini de acolo. Am asa mare incredere in dealerul ala ca sunt in stare sa-i virez banii fara sa vad masina in fata mea.

Mie mi se pare cunoscut limbajul acestei clone. Cred ca e parizianu ala agramat ce visa ca are 535d.

Asta implica ori ca sunt agramat ori ca nu am masina de care vorbesc. Creca pierzi meciu' asta de x si o. Sincer internetul cam strica gramatica da ma pot stradui pt pacea ta sufleteasca. Nu sunt "parizianu" ala. Is un mandru ardelean.

Superchargerul pe care il avea Bartolomeus era ESS si l-a luat de la ei de pe site, ceva gen 5000$. A venit cu kitul complet, nu s-a schimbat decat galeria de admisie din cate imi amintesc.

http://www.esstuning.com/categories/BMW/E46-3%252dSeries/330/

Ne-am dat si inainte sa isi monteze compresorul, si atunci il faceam eu, din cauza cutiei automate presupun. La carte era 6.6s la mine si 6.9 la el.

Oricum masina aia a lui s-a facut praf de vreo 2-3 ori, pana la urma s-a dezmembrat.

din cauza compresorului s-a facut praf motorul sau a dat in sant cu ea?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.