Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Schimbare faruri halogen cu faruri xenon E60

catalinpos

Recommended Posts

Am un e60 2003 cu faruri halogen si vreau sa le inlocuiesc cu faruri nfl xenon originale. Am 2 faruri cu xenon adaptive la care am doar balasturile xenon si becurile d1s , dar nu am modulele pt adaptativ de pe far. Vreau sa stiu daca le pot monta pe masina mea si daca e nevoie de ceva modificari sau e nevoie de alt modul de lumini.

ai nevoie de alt modul de lumini. poti sa il iei(la fel ca si in cazul modulului de adaptive) din dezmembrari, insa va trebui sa il codezi pe masina ta si activate din softul masinii anumite "chestii" ca sa nu iti apara nici erori nici alte probleme.

sunt cativa colegi de pe forum care te pot ajuta cu asta,in B.

eu nu vreau sa le fac adaptive..vreau doar sa am farurile cu xenon si atat(nu-mi plac astea halogen cum arata si nu-mi plac nici angel-urile astea cu bec). Am farurile si balasturile xenon hella mai am nevoie de 2 becuri d2s. Am inteles de la cineva ca ar merge puse pe masina farurile cu xenon si pe modulul de lumini existent , insa ar mai trebuie pusa o masa la faruri. Vroiam sa stiu daca a mai facut cineva schimbarea asta si daca trebuie sau nu alt modul de lumini.

* daca ar trebui sa iau alt modul de lumini cred ca o sa optez pe un kit xenon aftermarket canbus cu becuri d2s.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.