Jump to content

DOCUMENTAR BMW

IronM

Recommended Posts

superb superb.tre neaparat sa mi cumpar un 6

17192[/snapback]

A fost extraordinar.

Ai vazut cum se vopseste o masina?Nu cum facem noi cu Policolor sau Standox.

M-a impresionat chestia cu scufundatul in baile alea si faza cu lacul,care il arunca ca o pulbere alba pe masina si apoi la 140 de grade devine transparent.

A fost extraordinar.

Ai vazut cum se vopseste o masina?Nu cum facem noi cu Policolor sau Standox.

M-a impresionat chestia cu scufundatul in baile alea si faza cu lacul,care il arunca ca o pulbere alba pe masina si apoi la 140 de grade devine transparent.

17232[/snapback]

Da repede pe Discovery ca incepe din nou la 13 :blink:

Mi-e mi-au placut cum au schimbat culoare unei bucati din bord pt ca scadea vizibilitatea si cum puneau pilelea care urma sa fie pe masina sub diferite lumini sa vada ce senzatie iti da pe ploaie,soare,lumina artificial...... :blink:

Mi-a placut tot! :)

Mi-e mi-au placut cum au schimbat culoare unei bucati din bord pt ca scadea vizibilitatea si cum puneau pilelea care urma sa fie pe masina sub diferite lumini sa vada ce senzatie iti da pe ploaie,soare,lumina artificial...... :blink:

Mi-a placut tot! :)

17340[/snapback]

La pielea aia de pe bord,au stat si au verificat fiecare textura a pielii si pe la imbinari o aranjau,sa fie uniforma,si dupa aia abia au facut matrita.Pai sa stai cu lupa si sa vezi milimetru cu milimetru ca e la fel cu celalalt.E munca de chinez.Oare si la masiniile din anii 90 la fel se chinuiau?

La pielea aia de pe bord,au stat si au verificat fiecare textura a pielii si pe la imbinari o aranjau,sa fie uniforma,si dupa aia abia au facut matrita.Pai sa stai cu lupa si sa vezi milimetru cu milimetru ca e la fel cu celalalt.E munca de chinez.Oare si la masiniile din anii 90 la fel se chinuiau?

17349[/snapback]

Au specificat ca se adreseaza unei clientele mai restranse :blink:

se chiorau la MATRITA nu la fiecare masina in parte. cred ca asta au facut si la seria 1. nu bag mana in foc ca au facut la Logan asa  :blink:

17366[/snapback]

Pai da,la matrita aia.Au verificat fiecare textura la mm pana sa ii dea drumu.Si in locurile unde pielea se imbina,venea unu si facea manual textura pe imbinari.Deci pana la urma tot la fiecare masina se face.

Inainte sa vad documentarul asta de 3 ore, credeam ca pretul la 645 CI este prea mare.

Dar dupa ce l-am vazut, mi-am dat seama ca merita fiecare euro din cei 86.004 (TTI).

17532[/snapback]

It's a BMW :blink:

Cand e urmatorul documentar cu BMW? :)