Jump to content

Problema e36 316i M43

Recommended Posts

salut!!!...va deranjez cu o problema cred ca destul de grava...de aprox 1 luna imi tremura motorul la relanti si nici nu prea mai trage ca inainte,vibratia se simte destul de accentuat parca ar fi diesel...bujiile sunt ok leam schimbat si tot aceeasi problema are...un mecanic mia spus ca iam dat de prea multe ori pana in limita si s-a slabit un arc la vreo supapa si ca de aia ar face asa...Intrebarea ar fi: a schimbat cineva acele arcuri vreodata ? stiu ca sunt 8 la numar...ma intereseaza daca se schimba greu,adica _chiulasa_ data jos,distributie refacuta etc. Multumesc!

daca sunt usor de schimbat...le schimb pe toate noi...sunt in jur de 42 lei/buc,daca sunt greu de schimbat si trebe cine stie ce scule si manopere prin service-uri,renunt =)) imi schimb motorul direct cu unul de 2.0

:))

Se da joi chiulasa apoi iti va trebui o presa de supape. Nu sunt greu de schimbat. Cu ocazia asta ii schimbi si segmenti si verifici si cuzineti. Te va costa vreo 200 300 euro dar vei stii ce ai sub capota.

Edited by malasorte

• 2 weeks later...
da am rezolvat-o...tragea si aer fals pe la cotul debitmetrului,si i-am curatat furtunele (ca-s doua) de la recirculare gaze,sunt in spatele admisiei unu vine din capacul culbutorilor si si unu vine de jos...si intra intr-o chestie rotunda cu sigla bmw pe ea...nu stiu exact cum se numeste...stiu doar ca se demonteaza si aia are 2 surube care se desfac cu imbus...avea pe ele o "mazga" lipicioasa le-am curatat cu niste triumf si le-am montat la loc si e ok acum! Acum vreau sa desfac toata admisia so curat...dar mie cam teama ca nam desfacut niciodata :-ss ma refer la partea de sus...daca a desfacut cineva poate sa imi explice ca nu ma supar! :))

Pai nu stiu ce sa-ti zic, complicat nu e, doar ca trebuie multa rabdare, eu am facut poze si o filmare inainte si in timpul operatiunilor(am si gpl ) ca sa stiu sa pun la loc, bentley in fata pe laptop daca era vre-o nelamurire si cam atat. Edited by leutzu