Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Ornament bmw e90

Recommended Posts

Tragi de ele incepand din partea de sus. Dar vezi ca e un plastic cu un cauciuc atasat.

Ai schimbat culoarea masinii?

Multumesc ,,'kristal_madness' ,,,deci trebuie doar sa trag incet de ele incepand din partea de sus inspre capota ?/cauciucul de care imi spui ramane pe parbriz sau vine si el jos odata cu ornamentul?

ps:nu am schimbat culoarea dar ornamentele in cauza au mici puncte unde s-a mai exfoliat lacul si ma gandeam sa le dau jos si sa le duc la vopsit ca daca e sa ma las pe mana vopsitorului cine stie ce mai strica cand le demonteaza :rolleyes:

Cauciucul e chiar banda neagra dintre ornament si restul caroseriei. Ramane pe ornament.

Eu te-as sfatui sa le lasi asa, pt ca odata scoase nu stiu cat de bine mai intra la loc...

Apreciez si multumesc pt. raspunsuri /de vopsit tot trebuie vopsite ca arata urat iar pe masina nu pot fi vopsite /sper ca nu vor fi probleme la remontare pe masina/app. tu le-ai dat jos sau doar sti metoda tehnica? :rolleyes:

Apreciez si multumesc pt. raspunsuri /de vopsit tot trebuie vopsite ca arata urat iar pe masina nu pot fi vopsite /sper ca nu vor fi probleme la remontare pe masina/app. tu le-ai dat jos sau doar sti metoda tehnica? :rolleyes:

Am impresia ca se dau jos cand se schimba parbrizul. Mie in urma unui schimb de parbriz nu imi mai sta unul fix la loc (in partea de sus e diferenta de nivel de 0.5 - 1mm) si am tras de el de curiozitate si asa se scoate, cum ti-am zis mai sus. Daca mai ai rabdare pana in weekend pun o poza ( in cursul saptamanii folosesc masina de servici, iar pe a mea o tin in parcarea unui mall).

Am impresia ca se dau jos cand se schimba parbrizul. Mie in urma unui schimb de parbriz nu imi mai sta unul fix la loc (in partea de sus e diferenta de nivel de 0.5 - 1mm) si am tras de el de curiozitate si asa se scoate, cum ti-am zis mai sus. Daca mai ai rabdare pana in weekend pun o poza ( in cursul saptamanii folosesc masina de servici, iar pe a mea o tin in parcarea unui mall).

Daca nu uiti si ai timp ,raman dator cu o bere rece cand ai drum prin sb :thumbsup: