Jump to content

Sfat achizitie

elneb1

Recommended Posts

Salut. Sunt intr-o mare dilema vreau sa plec in Germania zilele acestea (pt a vizita niste prieteni) si as vrea sa-mi schimb masina m-am hotarat la 318 ci 143 cp si am gasit doua masini

1. 1111

2. http://cautare.mobile.ro/automobile-anunturi/bmw-318-ci-m-front-klima-leder-sport-fahrwerk-ludwigsburg/164012188.html?useCase=SearchSession&__lp=11&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.modelDescription=ci&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&categories=SportsCar&minConstructionYear=2002&lang=ro&pageNumber=1

nu ma incanta neaparat facelift sau kitul m pe cel de al doilea. Va rog daca se poate sa va dati cu parerea cat se poate " la subiect", v-as fi recunoscator. Ce norma de poluare sunt? Daca ma sfatuiti sa fac una din cele doua achizitii si de ce. Mentionez ca in cazul celei de a doua din 2003 a vorbit un prieten neamt cu dealarul a zis ca nu lasa la pret ca masina este ok insa nu a vazut-o inca. La ce sa ma uit si de ce sa ma feresesc. Va multumesc anticipat. PS. am vazut ca s-au mai pus astfel de intrebari si imi cer scuze ca ma repet, insa nu am fost pe deplin lamurit.

Prima masina mi s-a parut mai ok, mai stock. Cea de-a doua nu are pachet M, doar o bara de M3 (imitatie cel mai probabil) si oglinzile acelea de M3 E36 care nu arata deloc bine pe E46, iar la interior arata bine. Personal as merge pe prima varianta, mi se pare mai ok. Bafta la cumparare! :thumbsup: Edited by Tudy_2dy

Salut. Sunt intr-o mare dilema vreau sa plec in Germania zilele acestea (pt a vizita niste prieteni) si as vrea sa-mi schimb masina m-am hotarat la 318 ci 143 cp si am gasit doua masini

1. 1111

2. http://cautare.mobile.ro/automobile-anunturi/bmw-318-ci-m-front-klima-leder-sport-fahrwerk-ludwigsburg/164012188.html?useCase=SearchSession&__lp=11&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.modelDescription=ci&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&categories=SportsCar&minConstructionYear=2002&lang=ro&pageNumber=1

nu ma incanta neaparat facelift sau kitul m pe cel de al doilea. Va rog daca se poate sa va dati cu parerea cat se poate " la subiect", v-as fi recunoscator. Ce norma de poluare sunt? Daca ma sfatuiti sa fac una din cele doua achizitii si de ce. Mentionez ca in cazul celei de a doua din 2003 a vorbit un prieten neamt cu dealarul a zis ca nu lasa la pret ca masina este ok insa nu a vazut-o inca. La ce sa ma uit si de ce sa ma feresesc. Va multumesc anticipat. PS. am vazut ca s-au mai pus astfel de intrebari si imi cer scuze ca ma repet, insa nu am fost pe deplin lamurit.

stii vorba aia too good to be true???

la prima scrie clar: Motor Läuft unruhig-MOTORSCHADEN-...traducerea o gasesti tu....

despre a doua....exceptand aptul ca o vinde Auto Galerie Yildirim si e tiganita rau...masina se vinde numai catre un alt dealer sau export.....asta deoarece nu are TUV...si nu ca le-ar fi greu sa il faca, insa daca masina are probleme sunt constienti si ei ca e greu, asa ca poate mai cauti...

bafta

va multumesc mult.... pacatu meu ca nu stiu germana :no: am dat cu google translate si se adevereste ce spuneti iar in legatura cu tuv la cea de a doua am verificat si e singura chiar si din parcu turcului care nu are. Inca odata va multumesc. Oricum drumul il fac si poate gasesc ceva acolo pe viu. Am sa revin cu rezultatul pana la sf lunii pa'pa. :bye:

la prima motorul merge , dar cica nu merge in parametri normali , aici daca mergi cu testarul dupa tine , si eu ma uit de ceva vreme e cam de vreo 2 luni bune pe net

vezi pe autovit este una la turda parca , 318ci 2002 pret destul de bun 4250 parca (neinmatriculat), acum nu stiu cat e de buna

Edited by fuelforlife