Jump to content

Vand pentru E46

Recommended Posts

Cotiere negre 2 bucati una e cu sertaras 450 ron si 500, oglizi pliabile el 300 ron, oglinzi anti orbire doua bucati 200 ron, cd payere doua bucati in stare impecabila fara urma de zgarietura 450 ron, stopuri pe led de nfl 450, la fiecare piesa vanduta vreau la schimb, piesa ramasa sa am ce pune la loc,

stocul se reinoiste la saptamana cu diverse piese.

Doar in bucuresti

stopuri pe led 450 - se poate o poza ? multumesc

salut, nu am poze sunt in stare perfecta nu sunt matuite, sunt cele de nfl sunt rosu cu albul ala care trebuia sa fie sus are o tenta fumurie, smoke cred, nu este ars nici un led

salut,

la oglinzile pliabile electric dai si modulul respectiv ?

eu am sticlele gravate ... le pastrez sau ti le dau cu totul ? :laugh: ....glumeam evident ... le pastrez p'ale mele

Edy sunt audio trackuri, fara mp3 un cd a plecat azi a mai ramas unu

salut,

la oglinzile pliabile electric dai si modulul respectiv ?

eu am sticlele gravate ... le pastrez sau ti le dau cu totul ? :laugh: ....glumeam evident ... le pastrez p'ale mele

salut, iti dau modul, buton, tot ce iti trebuie sa le montezi, am mai vandut aici la un coleg pe forum un set de oglinzi pliabile vorbesti cu el ca trebuie sa tragi cateva fire, iti pastrezi onglinzile si capacele sa ramana la culoarea masinii, chestia e ca daca le vrei trebuie sa ne miscam repede maxim 2-3 zile ca pleaca si masina

Salut! Da-mi un nr. de tel fie aici, fie mp. sunt interesat de stopuri led

salut 0723/4.0.7.9.6.9

le vreau pe ale tale sa am ce pune la loc am scris mai sus in primul topic. Stopurile sunt perfecte si schimba complet aspectul masinii

Ultim pret pentru Cd player E46? Functia Mode?

salut, 430 ron fara functia mode, mai am decat unu. Posibil sa fac rost si cu functia mode saptamana care vine.

Mai vand si o buzita portbagaj M la 100 ron, este albastra dar a fost vopsita prost si se curata vopseaua de pe ea.

Cotiere negre 2 bucati una e cu sertaras 450 ron si 500, oglizi pliabile el 300 ron, oglinzi anti orbire doua bucati 200 ron, cd payere doua bucati in stare impecabila fara urma de zgarietura 450 ron, stopuri pe led de nfl 450, la fiecare piesa vanduta vreau la schimb, piesa ramasa sa am ce pune la loc,

stocul se reinoiste la saptamana cu diverse piese.

Doar in bucuresti

reducere 10%

Pune si tu o poza cu "buzita".

setefeu

nu il dau pe 300.

Nu am poze cu buzita este neagra cauciucata nevopsita a fost albastra dar sa cojit vopseaua de pe ea si a ramas cum este noua, nu stiu daca este originala nu cred... Scrie pe spate bmw e46, nu mai are banda dubla adeziva trebuie sa ii pui tu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.