Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar bandouri usi, manere usi si deschizator portbagaj negre Bmw 318 CI

Recommended Posts

Cumpar manere usi, bandourile de pe usi si deschizatorul de portbagaj pentru un 318 coupe.

Culoarea neagra !

Manerele de care tragi din exterior sa deschizi usile? Daca da le am la 100 lei bucata, bandourile de pe usi 100 lei bucata sau 100 euro tot setul complet in stare ireprosabila de culoare negre, si deschizator portbagaj daca te referi la bagheta pe care vin luminile care lumineaza placuta cu nr de inmatriculare este la 50 euro.......0723/77/67/67

Manerele de care tragi din exterior sa deschizi usile? Daca da le am la 100 lei bucata, bandourile de pe usi 100 lei bucata sau 100 euro tot setul complet in stare ireprosabila de culoare negre, si deschizator portbagaj daca te referi la bagheta pe care vin luminile care lumineaza placuta cu nr de inmatriculare este la 50 euro.......0723/77/67/67

nu am cum sa iti dau atatia bani pe ele..am gasit la 200 de lei manere+bandouri dar nu sunt negre.

nu am cum sa iti dau atatia bani pe ele..am gasit la 200 de lei manere+bandouri dar nu sunt negre.

Ok, suportul de la portbagaj pe care vin lampile 150 lei......0723/77/67/67

Montajul este gratis!

Am si chedere.....

Edited by mariustxa

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.