Jump to content

Ajutati-ma va rog cu un sfat!

Recommended Posts

Salutare colegi! Am o problema mai delicata si nu stiu ce sa fac, sunt pus pe ganduri.

Am cumparat un E36 din 1994, masina fiind inmatriculata in germania cu nr definitive, in carte si in talon am proprietar roman, care au fost verificate de mai multe cunostinte care se pricep la asa ceva si au zis ca sunt OK, are Inspectia Tehnica abia facuta la RAR valabila 2 ani, numerele sunt negre "C-439 U" cu doua buline... si astazi am oprit sa cumpar ceva si ma astepta un politist la masina si a inceput sa urle la mine mai sa imi traga, ca asta e masina cu numere de tol, si ca daca ma mai prinde prin oras imi face dosar penal. Mentionez ca nu mi-a cerut nici un act si nici nu s-a prezentat... ce credeti ca trebuie sa fac? Va multumesc!

N-are lagatura RAR-ul cu numerele pe care le ai la momentul respectiv. Sincer, ai grija sa nu ti se faca dosar pentru conducere a unei masini neimatriculate. Asa trebuie sa arate un numar real din DE:

http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/3series_sedan_wallpaper.jpg

Nu se efectueaza ITP la autovehicule neinmatriculate sau inmatriculate in alte tari!!!!, deci, atentie!!! ITP-ul este facut ilegal si va fi anulat instanteu iar statia care l-a efectuat va primi o frumoasa suspendare si o amenda contraventionala!

Bafta!

pfff...nasol,efectiv trebuie sa scap de ea..nu?

Eu te avertizez in calitate de inspector ITP, mai departe tu hotarasti ce faci!

Unitatea care a facut ITP a fost R.A.R.-ul. oricum, e nasol,efectiv trebuie sa scap de ea..nu?

In ce oras s-a facut ITP-ul? Foarte interesant!

Salutare! Revin din nou cu o intrebare... Am mai vorbit cu cateva persoane si au spus ca daca chiar vreau sa fiu in regula, ma pot duce sa ii scot numere rosii de romania, dupa care in trei luni sa fac rost de bani sa o bag la bulgari...ce ziceti, ar fi OK varianta asta?

Salutare! Revin din nou cu o intrebare... Am mai vorbit cu cateva persoane si au spus ca daca chiar vreau sa fiu in regula, ma pot duce sa ii scot numere rosii de romania, dupa care in trei luni sa fac rost de bani sa o bag la bulgari...ce ziceti, ar fi OK varianta asta?

Cel putin pt o perioada scurta de timp ar fi ok, adica ai la dispozitie 3 luni sa te folosesti de masina.

am vb cu cel de la care am luat-o si a zis ca imi 28 mil....eu am luat-o cu 3250 ron...ce ziceti? sa fac schimbul inapoi?

Da-i drumul inapoi, te caci pe ei de 400 roni, da' baremi stii ca ti-ai recuperat banutii, asa ce faceai cu ea,circulai 2-3 luni si dup-aia? dezmembrari scria pe ea. Iti tii banutii la saltea, si cand vei mai strange cativa, te duci si-ti iei una inscrisa si asta e.

Nu se efectueaza ITP la autovehicule neinmatriculate sau inmatriculate in alte tari!!!!, deci, atentie!!! ITP-ul este facut ilegal si va fi anulat instanteu iar statia care l-a efectuat va primi o frumoasa suspendare si o amenda contraventionala!

Bafta!

Hmmm...aici la mine in sat e o firma nemteasca. Au 2 masini mici si vreo 3 camioane, toate inm. in Saarbrucken. O parte din angajati circula cu ele prin imputernicire notariala.

Sigur iti spun ca unele din masini au facut ITP-ul aici sa nu mai mearga pana in De pt. TUV. Si am impresia ca totul e foarte legal.

Probabil ca pt. masini de firma straina legislatia e alta, cine stie.

Eu te avertizez in calitate de inspector ITP, mai departe tu hotarasti ce faci!

In ce oras s-a facut ITP-ul? Foarte interesant!

r.a.r-ul are voie sa faca itp-ul la masini cu nr straine.numai r.a.r-ul.asta ti-o spun tot in calitate de insprector,iar daca ti se apropie examinarea de 2 ani pune mana si citeste rntr-ul si ultimele "s"-uri aparute

mai e o varianta.dar la masina asta...nu cred ca se merita. scoti nr rosii,dai statul in judecata,iar pe toata perioada procesului politia este obligata sa iti prelungeasca numerele rosii.un vocat iti ia in jur de 700 lei.cu sentinta definitiva iti inmatriculezi masina pe romania.toata afacerea asta cu tot cu asigurare te ajunge undeva la 2000 lei.aproape cat masina :)nu merita la masini ieftine! multa bafta!