Jump to content

instalare proiectoare e36

bmw3er

Recommended Posts

trebuie sa mai pui un releu intermediar(30 A)

nu poti sa pui consumatorii aia (2x55 watt ... probabil) pe circuitul de pozitie :nu rezista nici firele ,ca sectiune, nici lcm-ul

lol daca le pui pe pozitie faci cea mai mare prostie

pai ce faci daca te opreste politia si iti spune sa le stingi?

pune-le pe un circuit separat cum e si normal sa fie

daca ma opreste politia, spun ca asa sunt facute din fabrica, si nu am ce sa le fac

asa avea un prieten o masina adusa din US,si scurta statea non stop aprinsa.

am reusit operatiunea, dar acuma mie putina teama de ce ati spus, cu acel releu. proiectoarele functioneaza la fel si pozitia.

doar ca sticla de la proiector se incinge cam rau, este normal?

coca style.

Proiectoarele sunt facute sa mergi cu ele doar cand conditiile de drum o cer, nu cand ai tu chef. Ce te intereseaza ca toti merg cu ele aprinse? De aici si dovada ca toti sunt indisciplinati in trafic. Fa cumva si pune-le pe butonul de proiectoare.

Stima, Raul.

Eu zic ca se pot arde izolatiile de pe fire.

Dar inainte ar trebui sa se arda sigurantele, si apoi dak pui mai mari, pot lua foc!

am intrebat un electrician, care se ocupa cu partea electrica la masini.

mi-a zis ca e bine si ca nu se poate intampla nimic

si am mers cu ele 2 serii asa, si totul este ok

toti iti spun ca e de prost gust si incomod pt ceilalti participanti la trafic sa mergi cu proiectoarele aprinse si tu tot batman, batman. Sa nu astepti confirmare de pe forum ca ai facut bine ce ai facut.

nu inteleg dc considerati ca nu e bn. masinile noi, au in dotare proiectoare care se aprind cu pozitiile. si toata lumea merge asa, nu inteleg ce e rau in asta

nu inteleg dc considerati ca nu e bn. masinile noi, au in dotare proiectoare care se aprind cu pozitiile. si toata lumea merge asa, nu inteleg ce e rau in asta

poti te rog sa indici o astfel de masina?

masinile mai noi au lumini de zi , "day time running lights" insa acestea sunt leduri cu putere mult ma mica decat proiectoarele tale cu H1. In acelasi timp, ai observat ce se intampla cu acele lumini cand se aprind faza scurta sau faza lunga, adica noaptea?

Ia dute tu peste granita la unguri si-ai sa vezi ce se intampla daca ai proiectoarele aprinse, ai sa auzi celebra expresie: "Trage pe dreapta sa facem amenda!!!" Un prieten de-al meu (coca inrait,adica manele la maxim+ proiectoare aprinse pe o zi insorita) si-a usurat buzunarul de nici mai mult nici maim putin de 150€.

poti te rog sa indici o astfel de masina?

masinile mai noi au lumini de zi , "day time running lights" insa acestea sunt leduri cu putere mult ma mica decat proiectoarele tale cu H1. In acelasi timp, ai observat ce se intampla cu acele lumini cand se aprind faza scurta sau faza lunga, adica noaptea?

audi a6 a8 q7 , mercedes S klasse. toate au leduri care stau aprinse cu scurta si pozitiile. si proiectoarele de la e36 bat in jos, si sunt amplasate mai jos ca orice alta masina, (e joasa masina) nu vreau sa ne contrazicem acum. nu are rost, am trecut decateva ori pe langa politie, si nu au zis nimic;) le-am legat la poziti se vad bine,. nu incomodez pe nimeni in trafic,politia nu are nici-o treaba cu cei care merg cu proiectoarele. si gata totul bine

audi a6 a8 q7 , mercedes S klasse. toate au leduri care stau aprinse cu scurta si pozitiile. si proiectoarele de la e36 bat in jos, si sunt amplasate mai jos ca orice alta masina, (e joasa masina) nu vreau sa ne contrazicem acum. nu are rost, am trecut decateva ori pe langa politie, si nu au zis nimic;) le-am legat la poziti se vad bine,. nu incomodez pe nimeni in trafic,politia nu are nici-o treaba cu cei care merg cu proiectoarele. si gata totul bine

Zau? in ce film ai vazut asta? ia pune-ne si noua vreo 2-3 poze...