Jump to content

Audi A4 B5 1.6 sau BMW 316i E36 Coupe

Alin KIR

Recommended Posts

@viper Eu faceam asa? Daca mi-as face timp acum, ti-as gasi 10 posturi in care tu blamai e36, eu doar il aparam. Iar tu cand ai trecut de la e36 la e46 parca ai trecut la f10 si mereu aminteai de diferenta de bani intre e36 si e46.

Acum se pare ca nu mai e asa, tre sa treci la e90 ca sa nu conduci si tu un cazan (asa o sa il catalogheze altii ca tine, cum faceai tu in vremurile bune).

pai aia spun pimp ca tu aparai e36=le ala ca fiind cea mai tare masina inventata vreodata

eu iti spun deacuma ca e46 e un cazan, mai ales modelul nfl, daca vrei sa-ti explic altfel, eu unul sa stau cu banii buzunar in cautare de masina numai e46 nu mi-as lua, poate doar ceva coupe FL cu m-pack si dotari garla dar nu sunt sigur :thumbsup: , NFL nu mi-as mai cumpara nici ars

peste orice masina trec anii , invecheste si se transforma in cazan, chiar daca e a mea , eu pot sa recunosc oricand lucrul asta pimp

pai aia spun pimp ca tu aparai e36=le ala ca fiind cea mai tare masina inventata vreodata

eu iti spun deacuma ca e46 e un cazan, mai ales modelul nfl, daca vrei sa-ti explic altfel, eu unul sa stau cu banii buzunar in cautare de masina numai e46 nu mi-as lua, poate doar ceva coupe FL cu m-pack si dotari garla dar nu sunt sigur :thumbsup: , NFL nu mi-as mai cumpara nici ars

peste orice masina trec anii , invecheste si se transforma in cazan, chiar daca e a mea , eu pot sa recunosc oricand lucrul asta pimp

Asa e toate invechesc... sunt modele de serie ,apar modele noi...preturile scad mereu la modelele de serie. Chiar de aia mai bine isi ia e46, la anu. :))

cazane sunt alea neintretinute, nu vechimea face ca o masina sa devina cazan, in seara asta am vazut un M3 E46 Cabrio din primii ani de fabricatie, Topas Blau metalic, superba masina, si la fel arata si un M3 E36 ingrijit sau un E46/E36, etc...cazane sunt E90/E60 care se vand pe 8-9k si au sute de mii de km si nu au mai vazut un service ca lumea de cand au parasit poate DE si sunt prin Ro de cativa ani pline de piese din dezmembrari care sunt poate mai vechi decat masina in sine...e ridicol :)

Viper05, on 28 August 2011 - 19:22, said:

e36 e o masina depasita din toate puntele de vedere

Viper05, on 05 August 2011 - 00:02, said:

pai atunci ce te opreste sa cumperi un logan din pasiune?

io stiam ca din pasiune se cumpara ferrari , porsche si alte prostii deastea, nu e36 :D

Viper05, on 04 August 2011 - 23:57, said:

explica-mi si mie unde e pasiunea la un e36 316i de 15 ani????masina ce o cumperi ca sa mergi dupa paine cu ea.chiar nu inteleg unde e pasiunea.inteleg sa cumperi un e21 316i din pasiune, sa-l restaurezi si sa-l scoti odata pe luna la plimbare ..din pasiune of course.da cu un e36 chiar nu pricep.nu e nici vintage,nici noua, e doar o masina careia i-a trcut vremea.as intelege ca peste 20 de ani sa cumperi un e36 din pasiune, dar acuma chiar nu pricep unde e pasiunea

Viper05, on 29 August 2011 - 15:48, said:

deci tu zici ca iti place mai mult 36 coupe decat e46 coupe..........of course.ce motor ai pe e36?ce dotari? ai macar a/c?

Viper05, on 29 August 2011 - 16:05, said:

pur si simplu eu nu cred ca cineva poate prefera e36 fata de un e46

hai pe roco pot sa zic ca-l inteleg , a facut o gramada de modificari la masina aia , la motor ,are alte asteptari de la masina il inteleg

desi aceleasi modificari le-ar putea face si pe un e46 dar cu mult mai multi bani si sincer nu cred ca merita, un blocant pe e46 e vreo 2k euro pe cand pt e36 e vreo 300, da sa o arzi in 316i ca e mai bun decat e46 nu stiu, nu pricep

acuma fara misto, zi-mi si mie ce-ti place asa mult la e36, zi-mi ceva concret

Viper05, on 04 August 2011 - 23:19, said:

nimeni nu pune piese oem pe e36, in cel mai bun caz se pun piese pe producator.cine isi permite piese noi oem de e36 isi permite o masina mult mai noua, deci automat va face upgrade

Viper05, on 04 August 2011 - 16:10, said:

in opinia mea chiar pasionatii cu e36 se gandesc la o cheltuiala in plus, daca nu ar fi vorba de bani toti ar avea e90 LCI NOU.

Viper05, on 02 August 2011 - 23:34, said:

@mihai postul tau e total irelevant.

atat de impresionati au fost cei care au condus renumitul e36 incat unu si-a luat e60, altu e46, si altu total alta marca.asa de impresionati au fost ca niciunul nu si-a cumparat e36, wtf? ce-ai vrut sa spui cu asta? ca a lasat loganul pt e60? o RLY?

Viper05, on 02 August 2011 - 23:59, said:

cred ca nici tu nu sti ce vrei sa spui.atat de impresionati au fost , au facut toti in pantaloni de bucurie ca si-au pus curu in e36, deaia nu si-a cumparat niciunu e36.

edit:acuma vad cum maretul si meseriasul e36 te-a lasat in drum de bun ce e.

despre asta e vorba aici, poate sa fie bemveu , au trecut anii peste el, nu se compara cu o masina noua cu garantie, fie ea si dacie

Astea toate extrase din acelasi topic. Eu laudam e36? Ia uita-te in acelasi topic ce ziceam eu. Incearca viper sa nu mai minti ca topicurile exista:

P.I.M.P., on 02 August 2011 - 23:53, said:

eu din postul lui mihai inteleg ca are un e36 f ingrijit, totusi nu inteleg cum a schimbat atatea in 15000km.

iar de dat ii dai la e36 160km/h, dar se simte ca orice masina a anilor 90, destul de nesigura, zgomot mare in interior, de la motor, de la rulaj etc.

Deci viper citeste clar, ca nu laudam e36-le ca fiind cea mai tare masina, si nici nu ma laudam ca tine ca e46 e mai buna, mai scumpa, si eu imi permit si altii nu, ca-s niste parliti ce isi permit maxim e36.

In fine, asta e ideea, ca de acum toti cu e36 isi permit e46 (cel putin ca achizitie), sper sa nu te oftici prea tare, sau poate auzim ca ti-ai luat e90 anul asta. Succes.

lol nu, cine isi permitea acuma 3 ani sa dea 3k pe un e36 si-ar permite azi un e46 presupunand ca a tinut banii sub saltea.dar nu toti cei care o ard in e36 de 1000 de euro isi permit e46, de-si permiteau aveau :sorcerer:

@viper iar incepi? :)))) Romanul e fudul rau, ai dat de bmw si nu mai incapi in piele. Mi se pare mare snobism ce faci tu pe forum, poti sa-ti recitesti posturile ce ti le-am pus eu. Serios, n-ai obosit?

Cred ca ai facut mari eforturi sa iei e46-le, altfel nu inteleg ce e cu atata snobism.

• Like 2

da am facut mari eforturi, 3 credite cum mi-a spus roco alt fan e36

lol eu sunt fudul, pai tu ai e36 si crezi ca e cea mai tare masina din lume, si zici de mine ca sunt fudul si snob

bai tu cred ca esti orb, unde am zis eu asa ceva? Ti-am citat ce ziceam eu acum un an, intelegi, un an, unde ziceam ca e36 e o masina a anilor 90, destul de nesigura.

Unde plm am zis ca e cea mai buna masina din lume? Cauta, reciteste, si reciteste-ti topicurile, si mai bucura-te de e46 cat mai poti, ca devine un cazan uzat moral imediat.

@Calin :)

Edited by P.I.M.P.
  • Like 3

eu nu m-am laudat niciodata, doar spuneam ca e36 nu e cea mai tare masina din lume, si nici nu e mai bun decat un e46, ca acolo a inceput discutia pe topicul e36 vs e46. acuma nu mai stiu care a afirmat, dar stiu sigur ca era cineva care spunea ca de ar avea 100k euro numa e36 si-ar lua de ei :goodjob: si inca unul care nu si-ar da e36-le pe nici un mercedes nou, lol

pai la astia le spuneam ca-s dusi cu pluta , credeam ca tu esti ala cu 100k euro , scuze :flowers:

Viper daca vrei sa te dai mare fa un leasing si ia un x6 neaparat alb cu geamuri negre.

nu pot mai, ca am credit la e46:P

viper ca sa iti mai dovedesc inca o data ca minti, ia uite unde ziceam eu ca e36 e cea mai tare masina din lume:

P.I.M.P., on 22 July 2011 - 18:52, said:

e36 nu e o masina sigura si lasati-o asa. si de-asta nu poate face fata oricarei marci, productie dupa 2000. deasemenea, in afara de dacia, e36 nu bate multe nici la confort.

si nu in ultimul rand, aspectul e destul de invechit la interior, plasticele isi arata varsta (ca la orice masina) deci hai sa o lasam la locul ei, ca fiind o masina buna a anilor '90, dar depasita in secolul XXI.

Viper, eu sunt realist intelegi? Nu sunt snob si nici laudaros.

Acum o dai la intoarsa, oricum stai linistit ca indiferent de situatie, mereu afirmai ca cine nu-si permite e46 isi ia e36 etc. Oricum urata atitudine pe un forum, la intalniri ce faci, te certi cu astia cu e36?

Edited by P.I.M.P.
  • Like 2

mai pimp ai citit ce-am scris mai sus? te-am confundat ca au fost multe discutii, si credeam ca tu esti ala care ar sparge 100k numai pe e36, mi-am si cerut scuze, ai vazut ??? :thumbsup:

lol pai si acuma sustin acelasi lucru, cine nu are bani de e46 cumpara e36 , cine nu are bani de e90 cumpara e46 si as a mai departe, asta e viata, nimeni nu cumpara un 316i de 20 de ani din pasiune aia e clar

Edited by Viper05