Jump to content

Audi A4 B5 1.6 sau BMW 316i E36 Coupe

Alin KIR

Recommended Posts

• 2 weeks later...

serios? am avut si io vreo 2 ani aproape si pe vremea aia avea four season si faceam cam 120 km pe zi si nu am avut probleme...

pai bine daca pun primul an caucoace noi ce fac cu ele anul urmator?

N-ai inteles, eu spus noi in ideea in care alea SH sunt problematice (ori prea vechi ori prea uzate), eu personal am facut gresala de-a imi lua anvelope sh si iarna trecuta am suportat consecintele, insa in iarna asta direct reesapate sau noi imi iau si nu mai vreau sa am stres "ca fuge de cur". Cat despre all season alea de care zici tu prefer sa nu comentez ca n-as pune asa ceva pe masina nici daca ar fi Dacie 1300 sau SUV .

problema cea mare la caucicuuri sh e sa alegi ce trebuie. Nu gasesti foarte usor unele care chiar sa merite cumparate (adica cu uzura minima si dot bun). pentru cineva care stie ce cauta e destul de greu sa isi gaseasca un set ok de cauciucuri.

Dar nu multi stiu care e treaba cu un cauciuc de iarna, ce profil are de nou, multi compara cu alea de vara si vad un pic de carne si gata zic ca sunt ca noi, cand in realitate treaba e cu totul alta.

Edited by CosminE46

lol, dar zi-ne maestre de unde apar cauciucurile SH? nu s-a plimbat careva cu el si la un moment data a zis ca sunt de kkt si le-a aruncat la gunoi schimbandu-le cu unele noi?

Nu maiestre poate sa fie ca mi am luat jante pe 17 si le vand pe alea pe 15 sau alea pe 16 sau le vand pe alea pe 18 ca is prea mari si m am saturat de ele maiestre.

• Like 2

ai dreptate, sunt 100% convins ca o arzi cu gume SH, deci nu are rost discutia

da mai gumele SH sunt cele mai bune, toate au aparut dupa ce si-au schimbat nemtii jentile in prostie, ca toata lumea asa face schimba 7 dimensiuni de jante pe sezon, e normal sa fie plin de cauciucuri SH aproape noi si cu carne

Edited by Viper05

ai dreptate, sunt 100% convins ca o arzi cu gume SH, deci nu are rost discutia

da mai gumele SH sunt cele mai bune, toate au aparut dupa ce si-au schimbat nemtii jentile in prostie, ca toata lumea asa face schimba 7 dimensiuni de jante pe sezon, e normal sa fie plin de cauciucuri SH aproape noi si cu carne

viper toate ideile tale sunt preconcepute.nu ma cunosti da faci afirmatii la persoana mea.am sa iti fac o poza cu cauciucurile mele sh.

deci: eu am afirmat ca gumele SH sunt gume aruncate de altii , la care tu mi-ai spus ca asta e o idee preconceputa, ca defapt gumele alea SH apar in momentul cand unu isi schimba jentile de pe 17 pe 18, ca asa se intampla in viata reala, azi cumperi gume noi pe 17 si maine decizi ca, kkt , defapt tu vrei ceva pe 18.

si atunci ce sa faci ce sa faci, vinzi gumele pe 17 de 600-800 ron bucata cu 100 si asta basta , cumperi gume de 18. dupa care realizezi ca defapt iti plac jentile de 16 ca sunt mai confortabile si iara te trezesti pe cap cu 4 gume de 18 noi, pe care le vinzi la 120 lei bucata ca deh sunt pe 18.bineinteles dupa care cumperi gumele de 16 , realizezi ca totusi iti plceau mai mult cele de 17......

am inteles :thumbsup:

Edited by Viper05

deci: eu am afirmat ca gumele SH sunt gume aruncate de altii , la care tu mi-ai spus ca asta e o idee preconceputa, ca defapt gumele alea SH apar in momentul cand unu isi schimba jentile de pe 17 pe 18, ca asa se intampla in viata reala, azi cumperi gume noi pe 17 si maine decizi ca, kkt , defapt tu vrei ceva pe 18.

si atunci ce sa faci ce sa faci, vinzi gumele pe 17 de 600-800 ron bucata cu 100 si asta basta , cumperi gume de 18. dupa care realizezi ca defapt iti plac jentile de 16 ca sunt mai confortabile si iara te trezesti pe cap cu 4 gume de 18 noi, pe care le vinzi la 120 lei bucata ca deh sunt pe 18.bineinteles dupa care cumperi gumele de 16 , realizezi ca totusi iti plceau mai mult cele de 17......

am inteles :thumbsup:

Ai prins o , greu da ai prins o.

Terminati-va cu gume sh si cu anvelope resapatae,cam toate gumele sh sunt vechi si intr-un caz f fericit au 4-5mm carne.adica numai bune de tras inca 10k-15k km.F rar gasesti anvelope sh care intr-adevar merita cumparate,adica cu 6-7mm,vechime un an,sa nu mai zic ca au un pret pe masura Edited by ionut_marius

Gumele second-hand sunt varza.........am luat si eu de multe ori cand nu aveam destui bani, nici macar un sezon nu erau bune chiar daca aratau bine si aveau 'carne' pe ele. Acum prefer sa cumpar anvelope noi mai ieftine, care nu fac parte din categoria premium. Am mers 3 sezoane cu niste anvelope Rikken (luate de noi) pe care am dat cam cu 60% mai mult decat cele second ce le gasisem. Anvelopele sh nu merita banii..in 90% din cazuri sunt bani aruncati degeaba. Edited by Bmw32oCi

Treaba cu gumele e cu dus si intors, personal am luat 2 bucati noi si 2 SH. Cele noi sunt ceva de mijloc de care sunt foarte multumit sava intesa UHP dot 2010, iar cele SH sunt conti sport contact 2 luate acum 2 ani cu profil masurat de 7mm si dot 2007, cel mai probabil la anul o sa le schimb tot cu 2 conti SH stare f buna sau cu ceva nou din clasa de mijloc gen sava, fulda, barum, matador.