Jump to content

BMW 320i SI Special edition (2600 bucati)

dextercos

Recommended Posts

M-am oflilit de la primele posturi oricum...a iesit din discutie deja...cautarea era oricum axata pe 320d LCI N47 177cai dar asta parca suna interesant, de aceea am deschis topicul...

Merci oricum baieti de promtitudine, chiar mi-ati fost de ajutor si ati facut simtita importanta de a fi membru in aceasta comunitate

mult mai buna alegerea 320d, insa ai grija cu LCI-ul, pe motorul N47 de 177 de cai exista o problema cu distributie, se pare ca cedeaza lantul si... e belea :(

ai putea avea in vedere si un 320d pre LCI, e un motor reusit.

Edited by Pole

M-am oflilit de la primele posturi oricum...a iesit din discutie deja...cautarea era oricum axata pe 320d LCI N47 177cai dar asta parca suna interesant, de aceea am deschis topicul...

Merci oricum baieti de promtitudine, chiar mi-ati fost de ajutor si ati facut simtita importanta de a fi membru in aceasta comunitate

cand o sa gasesti un 320d cu motor N47 toata lumea o sa te indrume sa citesti topicul dedicat...sa nu te ofilesti mai tare atunci....

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/112178-problema-rupere-lant-distributie-motoare-n47-20d/page__pid__1784034__st__1000#entry1784034

Pai cine a avut modelul asta?dca te uiti cu atentie zice la intretinere ca trebuie tachetii verificati/reglati la fiecare revizie,cine crezi ca a facut asta la noi?sau cine crezi ca va face asta la noi?:)))

Decat SI ala mai bine 325/330i daca tot trebuie benzina.

Later edit:pe de alta parte daca din 26000 exemplare gasesti topic de ceva pagini pe net clar ceva nu e in regula.

inca un topic

http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=61171

Edited by alex230ro

@ 22WTF

cei de pe forumurile din UK sau USA care au relatat problemele la ele le-or fi avut oare sau vorbeau din auzite...? este evident ca au fost destule masini care au avut probleme, acum ca au fost din cauza nestiintei celor de la reprezentante sau din din cauza unei erori de design nu prea mai conteza...la fel de bine stiu si la reprezentanta ca uleiul din cutia de viteze automata nu tine la nesfarsit dar pentru asta nu-l schimba nimeni cand trebuie...probabil in Germania sa se fi respectat TIS-ul emis si sa se fi reglat tachetii la fiecare schimb de ulei, chiar daca suna anormal pentru o masina din sec. 21 si BMW, putin probabil insa in celelalte tari...

L.E. ti-am editat din greseala postul, scuze! :)

Baaaaa...m-ati dat peste cap....

salut....daca e sa te iei dupa toata lumea nu-ti mai iei nimic... la toate masinile o sa gasesti ca au probleme,...

eu zic sa mergi pe varianta 320d n47.(am acelasi motor pe masina mea 100.000km n-am avut prob)...320i cel de 170cp si consuma mult si nici nu fuge. il face 320d la orice ora.

o zi buna.

salut....daca e sa te iei dupa toata lumea nu-ti mai iei nimic... la toate masinile o sa gasesti ca au probleme,...

eu zic sa mergi pe varianta 320d n47.(am acelasi motor pe masina mea 100.000km n-am avut prob)...320i cel de 170cp si consuma mult si nici nu fuge. il face 320d la orice ora.

o zi buna.

atat de multi?

adik?..vorbesti la misto sau ce ca nu inteleg?...am luat-o de noua si am 100,000km fara prob.

Am o ruda cu x1 , ac motor,masina are sub 30 k km,se aude lantul.....

Acum 1-2 luni cautam masina pt tara, din 5-6 masini vazute doar una nu facea,o verific la AB ( pt km) ,la 55k km fusese schimbata distrib.

Am o ruda cu x1 , ac motor,masina are sub 30 k km,se aude lantul.....

Acum 1-2 luni cautam masina pt tara, din 5-6 masini vazute doar una nu facea,o verific la AB ( pt km) ,la 55k km fusese schimbata distrib.

nu stiu...eu am luat-o din germania la 0km din showroom in 2007