Jump to content

Scriere injectoare

diamondtree

Recommended Posts

Este vreo problema (cat de mica) daca merg cu masina cu ele nescrise?

Daca schimbi mai mult de 2 injectoare la motoarele M57 sau mai mult de 3 injectoare la motoarele M67,trebuiesc resetate valorile de incarcare de pe fiecare injector...asta se face cu un tester de diagnoza...

Edited by severus_phantom

Daca schimbi mai mult de 2 injectoare la motoarele M57 sau mai mult de 3 injectoare la motoarele M67,trebuiesc resetate valorile de incarcare de pe fiecare injector...asta se face cu un tester de diagnoza...

da dar el vb de motorul M47N. Eu le-am schimbat pe toate 4 nu am facut nimic si merge bine!

Edited by Catalin**

Eu am schimbat injectoarele la a mea si nu le am rescris. La testere corectiile sunt f ok si nu a prezentat nici cea mai mica problema....

Alti prieteni au facut la fel si nu au avut nici cea mai mica problema. Am vazut probleme mari la injectoare nescrise la Ford si Citroen

Edited by malasorte

si eu am schimbat injectoarele 3, degeaba ..dar merg bine , desi le am si pe cele originale , tot bune.. mecanicosi ..mie mi s-a parut ca mergea ceva mai dubios cu noile injectoare (tot originale bmw) , am deja 100 de mii cu ele asa , nescrise..nu stiu , daca o fi rau sau bine,dar masina merge ok Edited by gelu_bmw

Eu am schimbat injectoarele la a mea si nu le am rescris. La testere corectiile sunt f ok si nu a prezentat nici cea mai mica problema....

Alti prieteni au facut la fel si nu au avut nici cea mai mica problema. Am vazut probleme mari la injectoare nescrise la Ford si Citroen

mai sti ce corectii aveai la injetctoare cand ai facut testarea?

pana in -0.5 toate 6. normal trebuie sa fie undeva intre -1 +1 ca sa fie f bine. testerul zice ca tolerantele acceptate sunt intre -5 +5 Edited by malasorte

am unu cu 1.02:-s

e ok stai linistit. punei niste motorina aditivata iesi in afara localitati si tineo putin la 3000 rpm. Nu te lua dupa vreun mecanic idiot sa schimbi injectorul ala. Fa si testul de retur cu borcane.

intrebare: masina scoate fum? intrerupe?

Ca tot ai adus fumul in discutie....mie imi da fum negru cand o accelerez mai brusc, de fiecare data, nu din cand in cand. mentionez ca aceste reprize sunt peste 2000 rpm. ar putea fi vreo problema? nu conduc subturat, din contra. masina e un 320d/150 cp din 2002.

Ca tot ai adus fumul in discutie....mie imi da fum negru cand o accelerez mai brusc, de fiecare data, nu din cand in cand. mentionez ca aceste reprize sunt peste 2000 rpm. ar putea fi vreo problema? nu conduc subturat, din contra. masina e un 320d/150 cp din 2002.

dieselul care nu da deloc fum in acceleratii bruste e la fel de intalnit ca babele frumoase. Motorina nu are o ardere violenta ca benzina asa ca in debite mari raman cantitati mici nearse pana se echilibreaza cu o compresie sporita

Edited by malasorte

dieselul care nu da deloc fum in acceleratii bruste e la fel de intalnit ca babele frumoase. Motorina nu are o ardere violenta ca benzina asa ca in debite mari raman cantitati mici nearse pana se echilibreaza cu o compresie sporita

atunci.... :roadrage:

• 4 weeks later...

scuze de intarziere.Scoate cateodata fum negru dar nu mereu...si are tendinte sa se opreasca...daca merg mai mult cu a 3-a sau a 4-a constant cand o scot pe liber scade brusc turatia la 400-500 ...aproape ca se opreste dar isi revine imediat si merge normal.

intrebare: masina scoate fum? intrerupe?

si cateodata nu trage chiar cum ar trebui.