Jump to content

Un mic accident...

SORIN Angeleyes

Recommended Posts

Pai crezi ca daca era Volvo sau Mecedes ori un Renault Laguna cu 5 stele ale lui rezista mai bine?

Daca analizati cu atentie poza si aveti cat de cat cunostinte in domeniul auto puteti lesne observa "dinamica" ciudata a accidentului, pare ca masina a stat pe loc si a venit un camion ceva care i-a smuls pur si simplu toata partea stanga, de ce ma mira accidentul, pai daca agata masina ar fi trebuit sa se roateasca inainte sa se rupa toata parte stanga, pentru mine este cel putin ciudat accidentul, daca totul s-a intamplat la viteza foarte mare atunci reusesc sa ma dumiresc un pic, altfel e ciudat rau si de neinteles, ma frapeaza ca nu se vad urme pe jos si zici ca masina a fost parcata acolo si a trecut o freza de zapda si a luat-o la ... frezat :blink: dupa cum se vede nici airbagurile nu prea se vad pe acolo doar parca cel din dreapta, dupa cum sunt imprastiate resturile masinii, adica sunt foarte apropape de masina ma face sa cred ca masina statea pe loc si a fost agatata de un utila ceva si facuta in halul asta...

Romulus, nu neg ca o fi fost descarcerata, dar daca te uiti mai atent ai sa vezi ca nu e chiar asa, nu aveau de ce sa desfaca parbrizul de botul masinii, acoperisul e chiar turtit armaturile de la stalpul stanga fata care se continua pe acoperis este pur si simplu smuls, cei de la descarcerare il taie si cu asta basta, se vede cum a fost smuls din suduri ceea ce necesita o forta mai mare decat au acele "departatoare' hidraulice care le au cei de la descarcerari.

In fine, e ciudat accidentul si greu de analizat, am zis, ma frapeaza ca "debriurile" sunt foarte concentrate in jurul masinii ceea ce poate duce si la ideea sustinuta de tine Romulus, cum ca s-ar fi actionat "static" asupra masinii...

pai tot asa o fi, dar ziceam ca resturile sunt grupate in jurul masinii si nici nu vad urme pe jos de cauciucuri, harjaieli, etc.

Masina s-a facut muci e drept dar e clar ca si viteza a avut la greu... oare unii chiar cred ca daca ai BMW e tare ca piatra iute ca sageata? ultima e valabila :blink:

deci pana la urma nu v-ati prins ca e un fake? :blink: uitativa la cauciucuri unde sunt jantele? si vorba lu d-rive arata de parca acolo s-ar fi petrecut accidentul luandu-ne dupa resturile si ramasitele din jurul masini dar pe sosea nici pic de urme parca ar fi fost amplasat acolo! oricum io nu cred sigur e vreun fake!

Masina s-a izbit de un camion, intr-adevar a fost necesara interventia lucratorilor de la descarcerare, insa ansamblul amortizor cu roata din fata si multe altele s-au smuls pur si simplu in urma impactului...

171539[/snapback]

si janta din cauciucu ala unde e? vrei sa zici ca "pur si simplu s-a smuls in urma impactului" ?? :blink:

PS: stergeti unul din posturi de mai sus,e de la net!

Edited by lucian1

si janta din cauciucu ala unde e? vrei sa zici ca "pur si simplu s-a smuls in urma impactului" ??  :blink:

PS: stergeti unul din posturi de mai sus,e de la net!

173189[/snapback]

Nu s-a smuls..au smuls-o tziganii...nu vezi ca mai sunt si alte lipsuri? ce asa arata masina completa...pun pariu ca a doua zi nu mai era nici urma din acea masina pe acolo...chiar si pilitura de fier de la flexurile de la descarcerare au luat-o magnetzii :))

Masina a fost cel mai probabil "descarcerata".

171518[/snapback]

eu cred ca fost "manarita" tot dupa o sifonare si acumasa a fost sa fie...

oricum din cate stiu eu sasiul de aluminiu rezista doar la maxim 1-3 accidente serioase, la reparat deformandu-se...

Aparent niste masini super tzapene dar...

Ce parere aveti?

171514[/snapback]

ce parere sa avem imi pare rau pt proprietar, daca a murit condoleantze familiei, si cu tancul daca mergi cu 1 miliard la ora si incerci o oprire in 1 m cu ajutorul unui buncar cam tot asa sfarsesti :blink: dar e probabil vraja marii la mijloc ... :)