Jump to content

Cumpar BMW E46 Touring Facelift

BRANDEX

Recommended Posts

nFL nu te intereseaza deloc?

stiu unul, in cluj, care mecanic este intr-o stare foarte buna.

A avut ambele pompe de motorina schimbate relativ recent (piese noi, cumparate si montate de la dealer bmw cluj), bujii + termostat, schimbat compresor clima, elemente de directie + suspensie...

Masina a fost inmatriculata in RO in 2007 cred, anul in care s-a platit prima forma de taxa de poluare/inmatriculare si este acelasi proprietar si in ziua de azi, singurul pe CI a masinii.

Daca te intereseaza, spune-mi si iti dau numarul omului. Masina nu cred ca e postata inca nicaieri.

Da, o sa vorbesc cu proprietarul.

Voi reveni cu un raspuns, dar nu cred ca mai devreme de saptamana viitoare.

OK, astept. Merci.

Cat oferi ? Nu ma ocup cu vanzarea masinilor. Fa-mi o oferta si vedem.

Este masina ta, tu faci pretul.

Asta e man , nu toata lumea are masini ca ale tale. Aveam alta impresie despre tine. Bafta

Aici nu este vorba de masina mea, pur si simplu ti-am spus ca a ta este foarte scumpa, ca este ca nu este cotet nu am de unde sa stiu, toti ni le laudam. Ceri 2-3000 de euro peste pretul pietei. Daca avea M-Paket, Navi, Jante pe 19" intelegeam pretul, dar asa nu mi se pare justificat.

Edited by BRANDEX

320 d touring fabricatie 08.2004 inmatriculat in Romania in septembrie 2008; nr de identificare WBAAP71070PP27650 culoare mystic blau, km 149 si vreo 300 pana acum cu revizii facute de subsemnatul una in 26.08.2008 si in 06.2010 in reprezentanta Nurnberg si 08.2012 la MHS in Romania. Nr. de tel 0745/166432 sau email: daniel_leulescu@yahoo.com. daca esti interesat de lista de dotari.

Am si doua poze dar nu ma descurc cu upload-ul lor.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.