Jump to content

oglinda stanga bmw e90

Recommended Posts

vand sticla oglinda stanga cu incalzire in stare perfecta...am ramas cu ea dupa ce femeia de servici a blocului mi a gasit o in stare perfecta pe a mea scrisa cu numarul masinii; se pare ca hotul nu observase ca era scrisa si a aruncat o in tomberonul blocului! am pus o la loc si nu mai am nevoie de aceasta!

pret 100 ron!

tel. 0723.582.050

vand sticla oglinda stanga cu incalzire in stare perfecta...am ramas cu ea dupa ce femeia de servici a blocului mi a gasit o in stare perfecta pe a mea scrisa cu numarul masinii; se pare ca hotul nu observase ca era scrisa si a aruncat o in tomberonul blocului! am pus o la loc si nu mai am nevoie de aceasta!

pret 100 ron!

tel. 0723.582.050

pot indraznii sa ti ofer 50 ron pe ea?? nu mi tb,inca nu mi au fost furate,dar ma gandesc sa ma pregatesc... :turned:

pot indraznii sa ti ofer 50 ron pe ea?? nu mi tb,inca nu mi au fost furate,dar ma gandesc sa ma pregatesc... :turned:

nu vreau sa fac profit crede ma ,doar cat am dat pe ea deci pretul e fix,nimeni nu vroia sa dea la bucata

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.