Jump to content

pareri bmw 530i din 2002

kretzu

Recommended Posts

acum am pe masina montat un SONY MEX-1GP :) poza aia e un pic mai veche :)

@LE : am zis si mai sus a avut si magazie si amplific

229115[/snapback]

hai sa-ti zic cum vad eu treaba. am eu o masina la piata la vanzare full (chiar full) cu 10.000 sa zicem. altu langa mine, aceeasi masina, cu 2 geamuri el. si aer cond., si scrie pa anunt ca e "ful extrase" ( :) ) si cere 9.000. dupa aceea vine clientul si ma intreaba: "da de ce a ta e 10.000 ca si aia e tot full si e 9.000?" e putin frustrant, sper sa ma intelegi, si sa nu te superi pe mine. :blink:

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

hai sa-ti zic cum vad eu treaba.  am eu o masina la piata la vanzare full (chiar full) cu 10.000 sa zicem.  altu langa mine, aceeasi masina, cu 2 geamuri el. si aer cond., si scrie pa anunt ca e "ful extrase" ( :) ) si cere 9.000.  dupa aceea vine clientul si ma intreaba:  "da de ce a ta e 10.000 ca si aia e tot full si e 9.000?"  e putin frustrant, sper sa ma intelegi, si sa nu te superi pe mine.  :)

229119[/snapback]

asa si ce vrei sa spui cu postul tau ?daca asa e masina cu ce sunt eu de vina ? sau nu aveti ce comenta si comentati asa la cine va apuca ? :blink:

hai ma nu te supara. vezi? m-ai inteles gresit... eram sigur... spuneam doar ca e diferenta intre full si nefull. e ca si cum ti-as vinde o casa cu fosa septica si curent la generator, sau una legata la canalizare si la reteaua electrica. ei bine, care are utilitati, prima sau a 2-a?

hai ma nu te supara.  vezi?  m-ai inteles gresit... eram sigur...  spuneam doar ca  e diferenta intre full si nefull.  e ca si cum ti-as vinde o casa cu fosa septica si curent la generator, sau una legata la canalizare si la reteaua electrica.  ei bine, care are utilitati, prima sau a 2-a?

229122[/snapback]

amandoua :blink: ...sunt folosibile amandoua...nu m-am suparat dar cum se gaseste ceva pe forum de comentat toata lumea acolo se duce :) de mult e asa din pacate , ma rog asa se poarta probabil :) oricum cum e sau nu masina tot aia e...in fond si la urma urmei asa pot sa-mi cumpar un interior complet si sa-mi montez si trapa ca sa fie full :)

asta e rolul forumului, stam si trancanim ca tatele. :)

totusi, scopul forumului, e unul informativ. tu spui cat ai dat pe masina ta "full", iar altul care-si cauta, se mira ca nu gaseste o masina full la banii aia pt ca "alti colegi de pe forum si-au gasit full"... :blink:

ma bucur ca nu esti suparacios :)

Edited by blue6

asta e rolul forumului, stam si trancanim ca tatele.  :)

totusi, scopul forumului, e unul informativ.  tu spui cat ai dat pe masina ta "full", iar altul care-si cauta, se mira de ce nu gaseste o masina full la banii aia pt ca "alti colegi de pe forum si-au gasit full"...  :blink:

ma bucur ca nu esti suparacios :)

229127[/snapback]

ehh mi-a trecut iti dai seama :)

ati deviat mult de la ceea ce vroiam eu sa spun, nu este vorba de masina ta si in general, scoate din vocabular cuvantul full, in rest totul este in regula, dar cand aud pe cineva ca spune full il vad ca pe un samsar care se chinuie sa scoata 2-300 de euro la o masina.

ati deviat mult de la ceea ce vroiam eu sa spun, nu este vorba de masina ta si in general, scoate din vocabular cuvantul full, in rest totul este in regula, dar cand aud pe cineva ca spune full il vad ca pe un samsar care se chinuie sa scoata 2-300 de euro la o masina.

229140[/snapback]

hehe cuvantu samsar imi place cel mai mult ! :blink: se fac bani bunicei cu meseria asta nu ar fi rau sa ma apuc :)

hehe cuvantu samsar imi place cel mai mult ! :blink:  se fac bani bunicei cu meseria asta nu ar fi rau sa ma apuc  :)

229141[/snapback]

Mi-ar place sa fii samsar si sa vinzi masina aia mie :) Frumos e39 :)

Mi-ar place sa fii samsar si sa vinzi masina aia mie :blink: Frumos e39 :)

229196[/snapback]

ms :) ...cand o sa ma fac samsar o sa iau legatura cu tine...sari cu euroii si iti iau ce vrei :)

Full inseamna slab dotata. Se scrie EXTRA FULL sau, daca are tv/ecrane lcd atunci EXTRA EXTRA FULL. Sa stiti si voi pe viitor :)

229206[/snapback]

EXTRA EXTRA FULL urmeaza :) :blink:

frumoasa masina

plange dupa jante

farurile nu par a fi xenon

pretul e ok

pana la "full" mai sunt zeci de accesorii

229242[/snapback]

la urmatoare intalnire te invit sa vezi farurile ca sunt cu xenon :blink:

atunci de ce mai are lupa aia daca nu e xenon...uite poza sa te convingi

post-3693-1178138950_thumb.jpg

la face lift toate au lupa dar nu si xenon, sunt H7 cu lupa

229257[/snapback]

H7 probabil ca vezi pe dacie nu in cazu bmw-ului :blink: hai sa fim seriosi cine ar pune H7 pe bmw?oricum acuma vorbim ca sa facem posturi nustiu

la toate masinile xenonul vine cu spalator. asta are xenon, ori after-market, ori a fost lovita fata, si i-a schimbat bara, cu una fara spalator. asta vezi cel mai bine in interior, daca are reglaj al farurilor, sau se regleaza automat. daca se regleaza automat, are xenon din fabrica, si at e varianta cu accidentul, daca se regleaza manual, e xenon after-market.

la toate masinile xenonul vine cu spalator.  asta are xenon, ori after-market, ori a fost lovita fata, si i-a schimbat bara, cu una fara spalator.  asta vezi cel mai bine in interior, daca are reglaj al farurilor, sau se regleaza automat.  daca se regleaza automat, are xenon din fabrica, si at e varianta cu accidentul, daca se regleaza manual, e xenon after-market.

229273[/snapback]

mda am un buton ca un "scrool" de unde pot regla unde sa cada lumina xenonului

pai nu am vrut sa demonstrez nimic. ti-am raspuns la afirmatia ta

"atunci de ce mai are lupa aia daca nu e xenon...uite poza sa te convingi"

faptu ca ai pus tu instalatie xenon cu balast si toate cele, oricine o poate face. o fac si aia fara lupa de ies tiganiile alea. pe tine te ajuta lupa

229272[/snapback]

eu nu am pus nici o instalatie pe ea...de unde afirmatia asta , iar cu tiganiile alea de care zici dumneata la ce tiganii te referi ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.