Jump to content

Roata rezerva

Levi_craiven

Recommended Posts

buna ziua

Sunt nou aici si as vrea sa stiu cumde 118D (versiunea din 2006) nu are raota de reerva?

Are in schimb pe portbaaj lipit un colant cu numere de telefon germania pentru pana si crash.

Dealerul imi zisa ca aceste numere se apeleaa doar in germanai cu raspuns grauit in cazul in care ai o pana.

Intrebarea mea ar fi de unde as putea gasi roata de rezerva si mai ales de care sa iau (mentionez masina este echipaa cu cauciucuri noi de vara si jante, nu siu inca dimensiunile jantelor respectiv a cauciucurilor :wacko: )

Roata Rezerva

Scuze pentru gresela tastele ma cam tradeaza

buna ziua

multumesc de repply o sa incerc sa tastez corect dar chiar ma lupt cu tastura.

e greu sa schimbe cei de la IT o tastura si singur nu am voie (fiind la munca acuma)

O sa incerc.

O alta intrebare ar fi daca sa iau roata de rezerva tot pe jata aliaj sau sa il iau standard pe janta de tabla :hmm:

Am eu o roata de rezerva din tabla pe care nu o mai folosesc. Am deja 8 alte roti pentru 118d. Daca vrei imi spui. E cu runflat Goodyear, arata f bine. De unde esti?

La intrebarea ta, recomandat e cea din tabla, fiind mai ieftina si mai usoara, usor de transportat.

buna ziua

Sunt nou aici si as vrea sa stiu cumde 118D (versiunea din 2006) nu are raota de reerva?

Are in schimb pe portbaaj lipit un colant cu numere de telefon germania pentru pana si crash.

Dealerul imi zisa ca aceste numere se apeleaa doar in germanai cu raspuns grauit in cazul in care ai o pana.

Intrebarea mea ar fi de unde as putea gasi roata de rezerva si mai ales de care sa iau (mentionez masina este echipaa cu cauciucuri noi de vara si jante, nu siu inca dimensiunile jantelor respectiv a cauciucurilor :wacko: )

Roata Rezerva

Scuze pentru gresela tastele ma cam tradeaza

Nu ai roata de rezerva sau locas,masina vine cu run flat din fabrica.

Cauta o roata de rezerva slim de seria 3 E90 care se potriveste.

Gasesti sh incepand cu 100 ron,e superusoara,nu ocupa cine stie ce spatiu si te poate feri de belele.

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/87175-roata-rezerva/