Jump to content

Schimbare parbriz e36 coupe

Recommended Posts

Sal!...revin cu o alta problema,am parbrizul spart si trebuie sa ma duc la rar pt autentificare,intrebarea ar fi: ati schimbat vreodata parbrizul la un centru de parbrize ? ce implica,cat costa si cat dureaza toata operatiunea? Unde ati recomanda sa ma duc in bucuresti ! MS

salutare, iti pot recomanda niste baieti care mi-au inlocuit mie parbrizul la E34, au venit la locul meu de munca, a durat 30min operatiunea, au luat ei parbrizul vechi si singura restrictie a fost sa nu plec 2h cu masina. a costat 290 de lei toata treaba, un parbriz polonez, are vreo 2 luni si totul ok, am luat ceva pietricele pe autostrada si a rezistat.

0766/272294 e nr de tel, nu le-am retinut numele.

salutare, iti pot recomanda niste baieti care mi-au inlocuit mie parbrizul la E34, au venit la locul meu de munca, a durat 30min operatiunea, au luat ei parbrizul vechi si singura restrictie a fost sa nu plec 2h cu masina. a costat 290 de lei toata treaba, un parbriz polonez, are vreo 2 luni si totul ok, am luat ceva pietricele pe autostrada si a rezistat.

290 lei, parbrizul fiind inclus?

Am o intrebare, pt autoidentificare trebuie sa corespunda tehnic si estetic masina? Eu zic ca numai pt verificare! Dar daca tot e sa-l schimbi , atunci mai bine il schimbi inainte :)

In zona noastra ceva baieti schimba intre 60 si 100 ron! + tubul de mastik (silicon) sau cum se numeste!

Edited by leutzu

uite ca la mine a avut...probabil acei oameni de la rar sunt invidiosi sau lucreaza doar pe spaga :| am pus problema pe forum dupa ce am fost respins de rar,m-au dat afara pe nesimtite ba chiar mau si amenintat,probabil din cauza ca am sunt mai pustan si am bmw! si toate astea s-au intamplat la RAR VOLUNTARI,unde domnii "ingineri" au mai zis ca nam voie cu xenoane pe lupa,dar ghertoiu cu golfu 3 dinaintea mea avea xenoane pe faruri normale,nam voie cu parbrizu spart,dar acelasi ghertoi avea parbrizu spart in diagonala,nam voie cu alte anvelope decat cele scrise in carte dar pe cele care le aveam erau omologate individual,probabil tot de ei,iar ghertoiu cu cazatura lui de masina avea suspensie sport si gume pe 17-18,in concluzie ce sa ne mai cacam :( treci de rar doar daca dai spaga ori daca nu au ce motiv sa invoce. Si la sfarsit dupa ce mi-au enumerat problemele mi-au zis "Respectuos" carate sa nu te bagam in sectia din spate sa iti luam masina la purificat (frane,bucsi,etc) si sati anulam itp si sa-ti oprim si talonul :|,si m-am comformat,caut sa schimb parbrizul acum,mi-am luat gume pe 185/65 r15,mi-am dat jos xenoanele,si o sa revin!

si stiu ca la autentificare n-ar trebui sa aiba treeaba cu parbrizul,treaba lor consta in verificatul seriilor :(.

Total gresit. La autentificare, verifica seriile, corect. Dar se pot lua si de orice altceva li se pare in neregula. Si de mine s-au luat de folia de pe fata, la autentificare. Ma puneau sa o dau jos daca nu-i cunosteam pe acolo. Am si facut putin scandal cu ei. Am masina in perfecta stare si se gasesc sa se agate de folie. Asta e, schimba parbrizul si remediaza problemele tehnice, daca ai.

ca am 21 de ani si am bmw :|

era la caterinca asta cu invidiosi :( oricum ma gandesc ca atunci cand m-au vazut au zis " iauitel si pe asta are 19 ani si i-a luat tacsu bmw,ia hai sa-l ardem " =))

Total gresit. La autentificare, verifica seriile, corect. Dar se pot lua si de orice altceva li se pare in neregula. Si de mine s-au luat de folia de pe fata, la autentificare. Ma puneau sa o dau jos daca nu-i cunosteam pe acolo. Am si facut putin scandal cu ei. Am masina in perfecta stare si se gasesc sa se agate de folie. Asta e, schimba parbrizul si remediaza problemele tehnice, daca ai.

n-am probleme tehnice,le-am rezolvat pe toate,doar astea la care nu ma asteptam,vazandu-l pe ala cu golfu lui.Si pe mine m-au intrebat daca am folii pe fata,si m-a uimit faptul ca de alea dupa spate na zis nimic,mia zis cva de toba dar l-am luat tare si a tacut,i-am zis so puna pe testu ala de decibeli ca pe aia no schimb nici mort.

sal! am sunat la ei si mi-au cerut 450 lei,o sa mai consult si alte oferte,la Pilkington mi-au cerut 500,astept la AGER si inca o firma care ar fi pe la intrarea pe A2 pe la pallady pe acolo

Edited by grecualex

e foarte buna oferta la 450lei

eu am dat 350euro in germania cea mai ieftina oferta

bulangeala, mie nicioadata nu mi s-a intamplat sa fac autentificare si sa se ia de ceva, in mod normal am platit sa-mi faca ceva la masina sa steraga noroiul si sa caute seriile nu sa-mi dea lectii

si stai linistit ca in mod normal nu au ce sa-ti faca daca ai itp se transcrie si cand o sa ai nevoie de itp stii ca tb sa-i eviti pe ghiorlai :thumbsup: st destui care au statii service

Ii clar ca vroiau ceva bani, daca le dadeai 50 ron erau mai bucurosi ca niste copii ca au primit acadele, dar nici eu nu le-as fi dat, bine ai facut ca ai plecat, rezolva treaba si du-te inapoi, Bafta, sper sa nu se mai lege de altceva!