Jump to content

Vand Jante 18 Dezent ptr seria 3 8J, et.40-250E

Recommended Posts

Cum zice si titlul vand jantele cu care a venit masina care recent am achizitionat-o. Este vorba de set de 4 jante Dezent made in Germany, 5x120, et 40(merg pe seria 3), au 8J latime toate 4

Jantele sunt rulate in Romania aprox 2000km, asa a venit masina cu ele din Austria acum aprope o luna, le dau jos ca trec la BBS Rc041 pe 17 cu buze, polishate(achizitionate de aici de pe forum)(si in plus merge f mult cu masina asta sotia si nu ii trebuie ei 18), nu sunt strambe, nu sunt sudate, sunt atinse(frecate de bordura), cred ca nu prea a avut grija de ele cand parca fostul proprietar.

Jantele inca le am pe masina, se pot proba inclusiv pe aparat, pentru un pretentios ar cam trebuie duse la reconditionat/revopsit.

Gumele sunt bune toate 4 Dunlop sport 225/40/18

Ca si preturi vreau 250E asa cum sunt ele acum echipate, echilibrate, iar pentru cine vrea doar jantele le dau in 850 lei.

Am facut poze la janta care este cel mai atinsa, zilele urmatoare sau daca e cineva interesat o sa fac si la restul.

Contact messenger rosuadrianaurelian@yahoo.com(doar sa ziceti ca sunteti de pe bmwclub ca sa va dau accept)

sau tel 0755290150 si cu mentiunea ca preturile de mai sus sunt fixe si nenegociabile

post-35562-0-90641700-1343941106_thumb.jpg

post-35562-0-70054400-1343941210_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.