Jump to content

Noul BMW M3

alex_55

Recommended Posts

tot ce ai enumerat tu mai sus fac parte din grupul VAG.

172228[/snapback]

nu chiar tot Alex, Porsche nu de exemplu :blink: si Carrera 4 hmm, masina adevarata :) E drept ca este si Ferrari care nu are integrala sau Aston Martin, Jaguar, etc. dar facem un pariu :) ca or sa treaca majoritatea la tractiunea integrala pentru ca puterile se tot duc in sus si e clar ca o singura punte motoare nu va mai face fata, ma refer la masinile de strada nu la F1.

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nu chiar tot Alex, Porsche nu de exemplu :blink: si Carrera 4 hmm, masina adevarata :) E drept ca este si Ferrari care nu are integrala sau Aston Martin, Jaguar, etc. dar facem un pariu :) ca or sa treaca majoritatea la tractiunea integrala pentru ca puterile se tot duc in sus si e clar ca o singura punte motoare nu va mai face fata, ma refer la masinile de strada nu la F1.

172238[/snapback]

bine :D cum zici tu, vezi ca porsche are de foarte multi ani tractiunea 4x4 hai sa nu amestecat vinul cu coca cola :) sper ca ai inteles ce am vrut sa zic

Edited by alex_55

172238[/snapback]

Pai de ce nu si la F1, daca tot sustii atat tractiunea asta integrala?

Din cauza raportului greutate /putere, oare?

d-rive sa iti mai explic ceva :blink: porshe turbo 996 pleaca 60% spate, audi RS4 numai este 50-50 ci 30-70 (tractiunea sa nu intelegi altceva) totusi se poate observa o trecere de la 50-50 in cazul lui audi fostului RS4 la 70% pe spate la cel nou :) cum explici asta !?

mda... am uitat ca faci parte din grupul AB  :blink:

172233[/snapback]

Suspendare 4 zile pentru remarca asta.

Nu, nu fac parte din nimic din ceea ce insinuezi tu. Sunt acreditat la BMW Group Presse AG si am acces la toate comunicatele oficiale de presa.

Suspendare 4 zile pentru remarca asta.

Nu, nu fac parte din nimic din ceea ce insinuezi tu. Sunt acreditat la BMW Group Presse AG si am acces la toate comunicatele oficiale de presa.

172243[/snapback]

HA! sa mori tu! ti-ai facut forum sa-ti repari masina si sa-i pupi in fund pe aia!

bine :) cum zici tu, vezi ca porsche are de foarte multi ani tractiunea 4x4 hai sa nu amestecat vinul cu coca cola  :blink:  sper ca ai inteles ce am vrut sa zic

172239[/snapback]

daca nu ma insel porsche are traditie in 4x4 si motoare cu cilindrii in linie...

dupa cum spuneam mai sus, noul m3 si sper sa nu mai fiu contrazis, pozele pe care le-am pus prima oara sunt cam "oficiale"  :blink:

175470[/snapback]

De data asta ai nimerit numai pacat ca masina e camuflata dar numerele le cunosc.

nu cred ca cei de la BMW ar face o asemenea greseala, soilerul fata nici nu ne arata ca acel BMW ar fi un M. Totusi, sunt niste poze spion, masina cred ca este in teste, poate ne face BMW o surpriza la Geneva, sa speram :) :) :blink:

dupa cum spuneam mai sus, noul m3 si sper sa nu mai fiu contrazis, pozele pe care le-am pus prima oara sunt cam "oficiale"  :blink:

175470[/snapback]

O sa te contrazic pentru ca limba romana este foarte specifica. Poze oficiale, inseamna pozele de publicitate facute disponibile de catre departamentul de presa al BMW. Nimic din ce-ai postat tu nu sunt poze oficiale.

Ca o fi o masina reala, nu ma indoiesc. Poze oficiale inseamna altceva.