Jump to content

540i E39, '97, Automatic

ionutvirlan

Recommended Posts

Salutare tuturor.

Am placerea sa va informez ca de vreo doua saptamani sunt posesorul unui auto BMW, model E39.

Motorul este 4.4. V8, 286 CP.

Ca dotari mai interesante as mentiona:

- interior full piele

- xenon

- volan incalzit si reglabil electric

- scaune cu memorie

- navigatie, tv, cd

- perdelute spate si luneta

Mentionez ca masina are 49.000 km. Masina a fost cadou pentru o anume persoana din Romania, s-a circulat foarte putin cu ea.

Saptamana asta am reusit si i-am facut schimb de ulei si filtre.

Planuri de viitor:

- pachet M

- stopuri plus faruri model facelift

- vopsit integral (culoarea este albastra. insa vreau sa o fac sa arate precum cea din a treia fotografie atasata)

- jante mai mari

- evacuari duble

Multumesc pentru timp si va rog nu evitati sa ma ajutati cu sugestii, propuneri.

Sau daca aveti intrebari.

Stima

post-5164-0-62359300-1344165014_thumb.jpg

post-5164-0-33339400-1344165037_thumb.jpg

post-5164-0-74550200-1344165054_thumb.jpg

mai bine schimba-i jantele cu ceva OEM sau care sa se potriveasca atat estetic cat si tehnic, astea nu sunt deloc ce trebuie, cu evacuarea mai bine las-o asa, nu este un M5, asa ca eu nu vad rostul...banuiesc ca la 49k km arata si merge impecabil, din pozele puse, care sunt de-o calitate foarte slaba, nu se intelege mare lucru...

@Mik15

Jante OEM as vrea si eu. sa vedem ce gasesc.

Evacuarea probabil voi renunta desi arata frumos. ma mai gandesc

49.000 km - intr-adevar motorul merge excelent, sunte frumos, curat. necesita ceva investitii. O masina de 15 ani cu km putini nu e neaparat lipsit de probleme: radiatorul e fisurat, filtrele erau absolut mizerabile, tobele sunt fisurate. ma rog... mici detalii. sper sa nu fie alte probleme la ea.

O mare surpriza este ca functioneaza totul la ea. Orice comanda, buton etc.

@Bmw320Ci

Da-mi si mie un link ceva, sauun model care sa il caut pe net. sunt curios cum arata cele de care zici tu

multumesc

@Pole:

Tare scump :)))

E primul V8 pe care il am. Sper ca pana in septembrie sa o fac sa arate asa cum imi doresc.

Dupa aia, am in plan sa iau un E60 550i, pe langa acesta.

As vrea sa mai mentionez ca nu arata chiar atat de impecabil.

E o masina veche. Desi toate functioneaza pe ea arata ca o masina invechita datorita faptului ca nu a fost pastrata in cele mai bune conditii.

Arata invechit, tapiseria desi nu e tocita, este imbacsita de praf, mochetele la fel. Vopseaua la fel.

Aveti idee unde as putea sa ma duc sa o cosmetizeze complet?

Multumesc

da. imi plac. sa vedem unde le gasesc si la ce pret.

Merci

huh.. deci iti place sa "imbogatesti" statul roman :D

Ce sa ii faci. E o boala si asta...

Pielea dupa e39 se mentine daca nu e folosita intens. La mine la e38 doar scaunul meu are ceva cute in rest arata impecabil. Edited by malasorte

Masina are 49000 km reali.

Voi vorbi mai multe despre primul proprietar la intalnirile bmw club

Oricum cam asta ziceam si eu. Chiar daca are 49000 isi arata varsta. Sper sa reusesc sa scot ce e mai bun din ea.

Si sa reusesc sa ma bucur cat mai mult.

Nu stiu daca as modifica–o atat (sa ii pun cutie manuala chiar daca imi surade mult ideea)

Eu sper sa o vand la un moment dat. Nu acum. Peste cativa ani. O voi pastra cat se poate de bine si voi avea grija sa nu se deterioreze prea mult

Cam cat credeti ca se poate lua pe o astfel de masina? (sper sa nu fiu off-topic)

Edited by ionutvirlan