Jump to content

540i E39, '97, Automatic

ionutvirlan

Recommended Posts

Nici nu am luat-o bine si ma gandesc cat iau pe ea.

Da ma gandesc. Pentru ca nu e o masina de zi cu zi.

Am luat-o pentru pasiunea pentru motoarele mari.

Daca cineva se ofera la un moment dat sa o ia atunci o voi da pentru in pret care ĂŽmi convine

Cum spuneam am in plan un 550i E60 in septembrie / octombrie

E interesant sa vad cum evolueazĂŁ preturile la astfel de masini care devin din ce in ce mai rare. Iar avantajul asteia sunt km putini

Ufff de ce nu vreti sa intelegeti ca nu vreau sa o dau peste o luna cu 10.000

As prefera sa nu vorbiti de km dupa cum arata tapiseria samd. Masina are un istoric foarte bun. Plus ca pe chei, cutie, motor etc toate testele au aratat 49000 km

Cunosc masina, a fost cumparata pentru trita fanita in 1997. El este primul proprietar in cartea de identitate. A condus-o sotia lui si apoi a luat-o omul de la care am cumpĂŁrat-o eu. Al doilea proprietar a luat-o in 2007 si de la 18000 km a ajuns la 49000 in 5 ani

Acest topic nu este pentru a stabili nr de km. Astia ii știu. Sunt reali indiferent ce spuneti voi

Acest topic cu permisiunea voastra este pentru a ma consilia cu voi despre cum o pot face sa arate si sa functioneze cat mai bine.

Dupa ce ma voi plictisi de ea sau va fi un cumparator interesat de ea o voi vinde sau o voi face cadou unui prieten pasionat

Eu vreau incet incet sa ajung la un m5 e60 si poate f10.

Mulțumesc

10000 nu iti vei lua pe ea peste cativa ani niciodata, am un vecin care are un 540i e39 fl si vroia sa-l vanda anul trecut cu vreo 8-9000 si tot nu l-a dat. Avantajul lui e ca are masina inmatriculata pe germania si am inteles ca plateste impozit si asigurare undeva pana in 1000 euro, nu mai stiu exact

Misto masina mai ales din cauza motorului.

Ca sa o faci sa arate ca una de 10.000 ai de bagat cam 5000, asta presupunand, interior complet nou,revopsit exterior, jante/pachet M int ext.nu stiu daca te duce in 5000 dar am estimat , posibil sa nu.

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-540i-edition-sport-gute-ausstattung-autogas-gera/163542047.html?lang=en&pageNumber=4&action=eyeCatcher&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=24&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&maxFirstRegistrationDate=2003-12-31&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-540i-m-sportpaket-doppelglass-100-voll-wiesbaden/164524621.html?lang=en&pageNumber=4&__lp=5&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=24&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&maxFirstRegistrationDate=2003-12-31&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT

Pentru polish vezi ca este un baiat Acero cu topic si pe forum , mi-a facut si mie maasina a iesit impecabila.

Vezi ultima pagina": http://www.bmwclub.ro/forums/topic/108956-servicii-detailing-bucuresti/page__st__140

Edited by Stefan_e46

salut stefan

multumesc pentru sfaturi. o sa-l contactez pe acero pentru un polish.

as vrea zilele urmatoare sa fac urmatoarele lucruri:

- polish complet. si pentru faruri la fel

- jantele originale care au venit pe masina cand a fost cumparata. mentionez ca cele din fotografie sunt de iarna

- detailing interior. aici as vrea sa te rog daca stii pe cineva care face lucrul asta in bucuresti.

voi posta cateva fotografii dupa.

multumesc

2.

dragi colegi

va rog ajutati-ma cu un raspuns. am un buton S EDC

pentru ce este acest buton? stiu ca e ceva legat de suspensii etc. dar poate are vreun coleg bunavointa si cunostiinte sa imi explice mai bine. multumesc mult

Edited by ionutvirlan

daca apesi pe butonul S EDC, activezi modul sport pentru amortizoare, un LED ar trebui sa se aprinda dupa ce ai apasat butonul! Modul "Sport" ar trebui sa intareasca amortizoarele destul de tare incat vei simti in mers diferenta! Uite aici un link(vezi si un PDF acolo) care explica cum functioneaza sistemul, nu stiu ce versiune ai tu, insa ideea e aceeasi la toate!