Jump to content

Posesor de AS & Servotronic fault

chas3

Recommended Posts

In sfarsit mi-a aparut si mie Active Steering fault, urmat de Servotronic fault.

Ca de obicei, dupa bracare maxima stanga si dreapta, asteptat vreo 15 minute, a disparut singur. Oricum, e penibil sa tragi de volan ca la dacie, cand vrei sa iei o curba. Dar na, era volan de piele, cu airbag in el si un soi de elice desenata pe el.

Dupa ce ramai fara AS, ii cam duci lipsa. Dar daca te gandesti ca daca nu ai fi optat pentru AS nu ai fi trecut prin asta, probabil nu iti mai iei masina cu AS sau ca sa nu generalizam, E60 cu AS.

O fi plasticul in masini, viitorul, dar macar de ar functiona fara erori.

In sfarsit mi-a aparut si mie Active Steering fault, urmat de Servotronic fault.

Ca de obicei, dupa bracare maxima stanga si dreapta, asteptat vreo 15 minute, a disparut singur. Oricum, e penibil sa tragi de volan ca la dacie, cand vrei sa iei o curba. Dar na, era volan de piele, cu airbag in el si un soi de elice desenata pe el.

Dupa ce ramai fara AS, ii cam duci lipsa. Dar daca te gandesti ca daca nu ai fi optat pentru AS nu ai fi trecut prin asta, probabil nu iti mai iei masina cu AS sau ca sa nu generalizam, E60 cu AS.

O fi plasticul in masini, viitorul, dar macar de ar functiona fara erori.

171833[/snapback]

Nu este normal.Cel mai probabil defectul este la elementul optic al senzorului care detecteaza miscarea volanului.

Dupa cate citesc pe forum ,BMW-urile care circula prin Romania nu prea au parte de recall-uri :blink:

• 3 weeks later...
Asa.. si mi-am mai adus aminte de una tare. I s-a mai intamplat cuiva sa ii crape tempomatul in mers? Mai exact, mergeam pe autostrada cu tempomatul pus la viteza x. Franez si il scot pentru ca trebuia sa merg mai incet in portiunea respectiva, dupa 5 minute dau sa il pun la loc dar nu mai mergea nimic legat de tempomat. Nici sa alegi viteza curenta, nici sa alegi viteza memorata. Asta pana la urmatoarea oprire de motor. Obosise cred si s-a culcat.