Jump to content

Xenon pt lampa ceatza

Adi_TM_330d

Recommended Posts

de curiozitate, crezi ca o sa se "vada" mai bine? la ce iti foloseste? vrei doar ca sa ai aceeasi culoare la ceata ca si la faruri? atunci cauta becuri care fac lumina aia mai alba si gata, dar sa stii ca asta nu inseamna ca tu o sa ai soseaua mai luminata in fata ta.

Am vazut si eu masini cu xenon si cu proiectoare de ceata care emanau o lumina oribil de urata in comparatie cu farurile, sincer daca nu e ceata nu vad la ce iti trebuie proiectoarele, ca sa nu mai zic ca nu e legal... de obicei Loganistii isi aprind tot ce au si pe fata si pe spate, sa vada lumea ca au masini si sunt periculosi... :blink:

de curiozitate, crezi ca o sa se "vada" mai bine? la ce iti foloseste? vrei doar ca sa ai aceeasi culoare la ceata ca si la faruri? atunci cauta becuri care fac lumina aia mai alba si gata, dar sa stii ca asta nu inseamna ca tu o sa ai soseaua mai luminata in fata ta.

Am vazut si eu masini cu xenon si cu proiectoare de ceata care emanau o lumina oribil de urata in comparatie cu farurile, sincer daca nu e ceata nu vad la ce iti trebuie proiectoarele, ca sa nu mai zic ca nu e legal... de obicei Loganistii isi aprind tot ce au si pe fata si pe spate, sa vada lumea ca au masini si sunt periculosi... :blink:

171994[/snapback]

ai intuit bine... ma enerveaza diferenta de culoare dintre xenon si lampa!!!!

ms

nu ai pentru ce :blink: ca tot vorbeam de becuri, am vazut becuri cu halogen pentru stop pe frana, mers inapoi, etc. erau de 10 si de 20 w, nu am cumparat pentru ca nu mi s-a parut important aspectul.

cauta becuri cu halogen, de firma, Philips sau marci de genul asta care sa aiba lumina mai alba, te inteleg ca nu iti place, e oribil galbuiul ala ofilit la proiectoare...

mai sunt noile modele care au bixenon si farurile interioare au niste becuri "normale" pentru mers ziua, sa vezi ce naspa e si cu alea... sa vina masina si vad si eu ce fac pentru ca nici mie nu imi place

nu ai pentru ce :blink: ca tot vorbeam de becuri, am vazut becuri cu halogen pentru stop pe frana, mers inapoi, etc. erau de 10 si de 20 w, nu am cumparat pentru ca nu mi s-a parut important aspectul.

cauta becuri cu halogen, de firma, Philips sau marci de genul asta care sa aiba lumina mai alba, te inteleg ca nu iti place, e oribil galbuiul ala ofilit la proiectoare...

mai sunt noile modele care au bixenon si farurile interioare au niste becuri "normale" pentru mers ziua, sa vezi ce naspa e si cu alea... sa vina masina si vad si eu ce fac pentru ca nici mie nu imi place

171997[/snapback]

de unde sa-mi iau bec alb pt lampa?

ce masina ti-ai luat?

inca nu am luat masina dar vreau X3, este topic pe sectiunea X3.

nu stiu de unde sa iti iei dar stiu ca sunt, cauta si tu la Philips pe net si vezi ca dau aia acolo toate becurile care le produc, nu am link ca iti dadeam, mai gasesti si la vanzatorii de piese auto care au becuri de far de "firma"

am vazut ceva la magazinul ala cum intri pe autostrada Buc-Pit, pe langa Carrefour, am uitat cum ii zice ca-s cazut in cap de oboseala sarbatorilor :blink:

lasa ca sigur citeste un coleg cu mintea mai clara ca mine si iti spune :)

inca nu am luat masina dar vreau X3, este topic pe sectiunea X3.

nu stiu de unde sa iti iei dar stiu ca sunt, cauta si tu la Philips pe net si vezi ca dau aia acolo toate becurile care le produc, nu am link ca iti dadeam, mai gasesti si la vanzatorii de piese auto care au becuri de far de "firma"

am vazut ceva la magazinul ala cum intri pe autostrada Buc-Pit, pe langa Carrefour, am uitat cum ii zice ca-s cazut in cap de oboseala sarbatorilor :blink:

lasa ca sigur citeste un coleg cu mintea mai clara ca mine si iti spune :)

172003[/snapback]

:))

fain x3,da' ia-ti x5 ca e tanc, batranu meu are si e senzational de tare si rezistent, ideal pt drumurile noastre de mierda... eu is din Timisoara si nah,

Man se poate pune xenon pe orice bec vrei u, ideea este sa shtii c fel de bec ai in (far, proiector) te duci la o firma de profil gen tuning sau alte nebunii din aste shi se poate rezolva fff usor, o sa te duca setul undeva in jur de 11 sau 12 mil lei, astea is preturile pt H7 (k din astea am montat). Iar magazinul de langa Carrefour sn Augsburg, shi poti face shi comanda, dar mai bene parerea mea mergi la o firma de tuning pt k il shi monteaza ei shi iti pot da shi sfaturi, eu am pus xenon in proiectoare pe un E36 (CTL) shi se vede super tare. Dak te intereseaza spuen shi vb. Bafta

eu is din tm.... u?

173045[/snapback]

man eu is din bucuresti, din cate am inteles inca nu ai luat masina, in caz k o cumperi shi o ridici din bucuresti da-mi un tel 0727701357 sau 0766806124 shi te pot ajuta cu cea mai mare placere, dak nu eu colegii mei sigur o as faca chestia asta, pt k ne ocupam cu asha ceva. BAfta multa