Jump to content

Lumini bord E 39

cip 5.20D

Recommended Posts

Nu recomand tipul din linkul de mai sus.L-am sunat sa-l intreb daca imi poate ajuta un prieten cu Grand Cherokee care are cateva leduri arse la panoul de clima.Omul nu mi-a raspuns la telefon, mi-a inchis si mi-a trimis sms: "Da?" i-am trimis la randul meu un sms cu problema amicului si l-am intrebat daca se poate rezolva.Am primit din nou sms cu raspuns "Da".I-am dat numarul amicului meu sa-l sune el dar tot asa, nu i-a raspuns la telefon.

O fi ocupat rau de tot omu'.

Mai bine incerci al doilea link.

Nu recomand tipul din linkul de mai sus.L-am sunat sa-l intreb daca imi poate ajuta un prieten cu Grand Cherokee care are cateva leduri arse la panoul de clima.Omul nu mi-a raspuns la telefon, mi-a inchis si mi-a trimis sms: "Da?" i-am trimis la randul meu un sms cu problema amicului si l-am intrebat daca se poate rezolva.Am primit din nou sms cu raspuns "Da".I-am dat numarul amicului meu sa-l sune el dar tot asa, nu i-a raspuns la telefon.

O fi ocupat rau de tot omu'.

Mai bine incerci al doilea link.

poate e mut omul si de asta comunica prin mesaje

salut cip, iti pot schimba eu ledurile din ceasurile de bord. singura problema ar fi ca eu sunt din rm-valcea si prin curier nu prea as recomanda operatiunea. din pacate nu am acum nici o poza sa-ti arata dar am exeperienta in asa ceva. leduri...pixeli, mai multe :)

800 lei pt tot interiorul? ce gluma :laugh: :laugh: :laugh:

e munca mea, ledurile mele, daca ti se pare o gluma ca eu asa imi apreciez munca si componentele care le folosesc asta este ;) sau poate nu sti despre ce e vorba si ce pot oferi mai exact in pretul asta ;)

repet poate nu va dati seama despre ce vorbiti sau poate eu...cand am zis 8 mil ma refer la toata masina, volan, consola, navi, butoane geamuri, plafoniera, clima, etc. acest pret este pentru o masina cu toate optiunile... iar tu cefi daca tot zici ca ai facut...poate ai idee si cam cate leduri se schimba :)) ca sa nu mai zic de desfacutul tuturor pieselor...cu grija totusi :))) oricum nici nu ma asteptam la alt ceva, carcotasi ca de fiecare data :))) Edited by SPW

cei mai multi au masini chele in care nu intra leduri decat la ceasuri, butoane AC si comanda geamuri, de aia li se pare asa mult 800 lei........la o asa masina, chiar e mult 800 lei. eu le as face gratis ca mi ar parea rau de ei, ba chiar le as mai dai si de baut ca au stat toata ziua langa mine in timp de demontam si montam

frumos diy :)) dar ia spune tu cat ai lua pt un e39 full cum zice colegul...fara trapa si fara piele ? :))) ca tot te pricepi...

eu am postat pentru cei care poate nu se pricep, nu toti sunt ca tine asa bine pregatiti si saritori...pretul oricum nu era batut in cuie, doar suntem la piata :))

ar fi frumos sa vorbim civilizat, multi dintre noi nu ne cunoastem presonal si ar fi urat sa ne jicnim aiurea, stricam o conversatie ;)

si apropo de pret...daca adminul forumului imi cere 50 ron pt anunturi...eu cu ce mai raman :))))

Edited by SPW

ce prost crescut esti "ba"

@cefi a fost crescut numai cu pasari de tara, ba ! Bine ca ai fost tu mai bine crescut cu pui de la Avicola ! Si vezi ca o sa-l punem pe Similea sa te dea in judecata pentru insulta asta ! Iar pe Sly, mai bine sa nu stii ce va face Sly !

• Like 2

frumos diy :)) dar ia spune tu cat ai lua pt un e39 full cum zice colegul...fara trapa si fara piele ? :))) ca tot te pricepi...

eu am postat pentru cei care poate nu se pricep, nu toti sunt ca tine asa bine pregatiti si saritori...pretul oricum nu era batut in cuie, doar suntem la piata :))

ar fi frumos sa vorbim civilizat, multi dintre noi nu ne cunoastem presonal si ar fi urat sa ne jicnim aiurea, stricam o conversatie ;)

si apropo de pret...daca adminul forumului imi cere 50 ron pt anunturi...eu cu ce mai raman :))))

Ok , nu te 'jicneste' nimeni, dar dupa aceasta discutie constructiva la cat a scazut pretul 300-400 ron ? :))