Jump to content

Lumini bord E 39

cip 5.20D

Recommended Posts

nu cred ca mai are rost sa ne discutam....crezi ca daca esti de mult pe forum esti mai interesant? pentru mine nu, poate pentru prieteni tai, din pacate nu ma cunosti nu te cunosc asa ca ...parerea ta prea putin conteaza pt mine, era un topic informativ si nici macar al meu asa ca poti canta la alta masa, te cam pricepi :))

nu cred ca mai are rost sa ne discutam....crezi ca daca esti de mult pe forum esti mai interesant? pentru mine nu, poate pentru prieteni tai, din pacate nu ma cunosti nu te cunosc asa ca ...parerea ta prea putin conteaza pt mine, era un topic informativ si nici macar al meu asa ca poti canta la alta masa, te cam pricepi :))

AOLEOOO...

ati deviat si ati dat-o in diverse...

Imi plac ceasurile cum au iesit...

Ma mai gandesc la pret..800 <_<

Voi face ceasurile..ramane sa te sun cand ajung prin ram valcea.. sa-mi lasi un tel..pe privat.

Thx..

Care zicea ca-mi da de baut ca stau pe langa el...si le face gratis.. :rolleyes:

• 2 months later...

Salutare tuturor

Nu e deloc simplu sa schimbi backlightul la E39, eu am facut experiente pe al meu si pot sa spun ca e o investitie mare in leduri si deasemenea mai mult ca sigur ca va trebui sa fie schimbata cel putin o folie si anume cea de la ceasurile de bord, asta daca vrem si alta culoare la displayuri. Pe scurt jobul e greu, am disperat-o pe a mea femeie dar rezultatele sunt ok, sper sa revin cu un filmulet in scurta vreme.

Pentru carcotasi, doar ledurile se duc undeva la 200 ron, iar ca executie eu nu cred ca cineva poate sa faca totul intr-o zi decat daca are pregatite alte componente deja modificate pe culoarea dorita.

• 2 months later...

Salutari

Asa cum ziceam am revenit si cu ceva poze, mai de proasta calitate ce e drept dar asta e alta poveste.

Am modificat totul pe alb in ceea ce priveste butoanele,verdele de pe mid inlocuit cu portocaliu si ledul functionare clima inlocuit cu albastru, displayuri albastre.

Craciun Fericit tuturor.

post-5816-0-87677000-1356374891_thumb.jpg

post-5816-0-37904700-1356374912_thumb.jpg