Jump to content

trosneste ceva pe fata cand dau cu spatele e60fl

flavyus

Recommended Posts

Nu au placutele joc in etrier ci partea de etrier pe care se fixeaza este uzata/bucsile de la bolturi sunt uzate/siguranta elastica nu mai are forta necesara; daca tu consideri ca este bine sa dai puncte de sudura pe placutzele de frana...

Dupa ce am vazut ce ai scris , mi-am chemat un prieten cu E60 530 + un prieten mecanic si am dat jos placutele mele la o roata pe fata si le-am pus pe ale la mine ...surpriza nu avea joc in etrier cum aveau ale mele pana sa le dau aft ale lui erau Jurid :thumbsup:. Nu vreau sa imi pun viata in pericol...Oricum Multumesc ca m-ai facut sa verific

Se intampla foarte des chestia asta cu placuta mai mica, de acea recomand placute originale, sunt un pic mai piperate da sti o treaba, nu mai ai stres si nervi dupa aia, ba ca scartie ba ca joaca ba ca nu prinde calumea frana, ba ca-ti roade discul, teste teste si iar teste pe banii tai, nici nu ajungi la jumate uzura ca le schimbi iara, doar doar or fi mai bune jurid sau trw sau bremsa, ferodo etc...

Sincer inca nu am auzit pe nimeni sa se planga de cele originale (cu exceptia inegritului de jante) care parerea mea e ca nu au gasit inca un material care sa indeplineasca toate conditiile ; frana buna la rece, fara scartiituri la franari usoare, durabile fara uzura premadura la discuri. Sunt placute "bremsa" care iti face pref discul si placuta nu are uzura nici jumate.

Daca tot vrei sa schimbi ceva la franele originale ale masinii schimbi placutele da si discurile sa fie "compatibile"

Si la mine se aude sunetul ala ,dar la mn se aude tot timpul cand ma opresc la semafor.sunetul se aude probabil din cauza ca e automata si e sub 'presiune'cum ar veni, dar daca inainte sa opresc la semafor pun in n liniste totala. Edited by 99buz

• 12 years later...

Buna am și eu o întrebare!!!knd am ieșit din garaj am dat cu spatele și sa auzit o pocnitura și când am dat înainte nu o mai mers masina.numai mergea înainte am crezut ca ii planetara am schimbat-o și tot asa se aude ce poate fi???