Jump to content

E90 upgrade la LCI - fata

InSidE

Recommended Posts

Vreau sa stiu daca tre schimbata si bara sau numai farurile si capota, iar eu in prima faza as vrea sa iau capota, sa tin farurile vechi, si dupa sa fac si upgrade la faruri, o sa se potriveasca capota cu farurile de non-LCI sau o sa arate ca naiba?

Se potrivesc la fix sau mai ramane "gaurele" ?

Inca nu sunt hotarat, am gasit capota sa o dau pe asta a mea si 300e diferenta, mai e 100e vopsitul, bara si plasticele nu stiu cat mai sunt + farurile, mie imi tre si adaptive.. Cred ca o las asa :)

Se potrivesc la fix sau mai ramane "gaurele" ?

Inca nu sunt hotarat, am gasit capota sa o dau pe asta a mea si 300e diferenta, mai e 100e vopsitul, bara si plasticele nu stiu cat mai sunt + farurile, mie imi tre si adaptive.. Cred ca o las asa :)

normal ca se potrivesc la fix.forma este aceasi.

diferenta este cam mare.

fara 2000 de euro nu o faci LCI fata.si nu vorbesc de piese noi.

ca tot am citit topicul asta si cel mai vechi mentionat in prima pagina.ma amuza ce a zis Kozman

http://i758.photobucket.com/albums/xx225/all3ex_wly/P1070038.jpg

Edited by Alex_wly

da si eu m-am interesat destul de serios si cam 2000e ma ajungea fata .... trebuie cam tot schimbat si e totusi prea mult ...

farurile non LCI si cele LCI sunt identice ca si forma numai ca au alt design deci merg 100%

pai eu am sat 200 e si capota si bara mea la schimb apoi vopsitul 300E (care inca nu l_am facut ) si plasticele de desubt 100e ,in total ma ajuns 600e + 600 farurile cu frm3

in total 1200e fata lci :thumbsup:

nu gasesti pomana asta decat foarte rar.

fara 2000 nu o faci LCI.

daca astepti 2 luni sa gasesti o bara cu 200 de euro,inca 3 sa gasesti faruri cu 700 nu cu 1000 poate.dar o faci LCI intr-un an :)))

si cati naiba mai accepta piese de nLCI la schimb pe piese de LCI....

pai eu am sat 200 e si capota si bara mea la schimb apoi vopsitul 300E (care inca nu l_am facut ) si plasticele de desubt 100e ,in total ma ajuns 600e + 600 farurile cu frm3

in total 1200e fata lci :thumbsup:

Le-ai luat bine rau, unde le-ai gasit asa?

Mie mi-a cerut 300e cu capota mea la schimb, 220e bara fata, iar farurile si alea cat or mai fi :)

LE: Plasticele 100e costa noi?

Edited by InSidE

Nu are cum sa ĂŽnceapĂŁ

Eu abia am reușit sa o bag intr-un velsatis

Am sa ĂŽntreb de unde am luat eu poate cine știe

BĂŁiatul ĂŁla lea luat ca a zis ca le vinde mai repede pe astea de nfl decat cele lci (dar asta se ĂŽntâmpla acum 8luni ) iar pt faruri nu am avut atunci bani sa le cumpĂŁr si abia acum le-am gĂŁsit si tot la el (dar cu farurile e poveste lunga) inițial am cumpĂŁrat unele cu adaptiv si le-am vândut ca vroiam unele normale si in cele din urma am gĂŁsit dar tot adaptiv așa ca le-am cumpĂŁrat (potr le fac cu adaptiv pana la urma)

Te anunt dacĂŁ e deacord cu un schimb

Da... dar am vazut ca e mult acum, la banii astia gasesti bara de M. Problema e ca e goala nu are nimic pe ea, nici grilele, nici sitele alea de jos, nici proiectoare nimic.

Tu ai schimbat si plasticele de la roti? Sau despre ce plastice zici tu ca te-au costat 100e?

Farurile adaptive mi-ar trebui mie, ca am adaptiv :D

• 2 weeks later...