Jump to content

VAND BMW E46 325i

Calinu

Recommended Posts

Daca astea sunt singurele probleme ale masinii si nu are absolut nimic tehnic/mecanic atunci cred ca e printre cele mai bune oferte din romania de e46. iar oamenii aia nu stiu ce vor de la viata daca nu au cumparat masina doar pt lucrurile de mai sus.

Daca astea sunt singurele probleme ale masinii si nu are absolut nimic tehnic/mecanic atunci cred ca e printre cele mai bune oferte din romania de e46. iar oamenii aia nu stiu ce vor de la viata daca nu au cumparat masina doar pt lucrurile de mai sus.

merci,

de un an jumate de cand conduc masina alte probleme de natura tehnica nu am avut in afara de cele mentionate si deja reparate: caseta,brate,macarale si cateva maruntisuri.Masina are totusi 11-12 ani si apare implicit uzura ...Respect decizia fiecaruia si nu discut gusturile pentru ca toti avem tabieturi si anumite chichite dar e bine sa afisez cele semnalate pt. ca eu desi nu le-am considerat la achizitia masini foarte importante, ele sunt de fapt.

felicitari pt corectitudinea de care dai dovada :goodjob:

sincer nu am vazut vanzatori care sa prezinte defectele masinii.bafta la vanzare

merci,

Stai linistit ca nu sunt singurul si nici ultimul. Nu oi fi eu cel mai sincer din lume dar nu vreau sa cad nici in extrema cealalta. Dupa cum am zis, respect gusturile fiecaruia ca si eu la randul meu am pisicile mele pe creier....care nu mi le scoate nimeni.

Edited by saplacan

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

3500 euro;daca nici asa nu-si gaseste alt stapan o dezmembrez

pfff .. blasfemie .. cum sa dezmebrezi asa ceva. Pune-o si pe autovit ca nu stie nimeni de ea inafara forumului, fa-i si o promovare speciala si o sa ai multe apeluri ;)

te inseli amarnic

Nu se insala chiar asa de mult, am vazut si eu masina si cel putin la partea estetica e ceva de munca pana sa o aduci in stare buna.

Spor la treaba!

• Like 1

Nu se insala chiar asa de mult, am vazut si eu masina si cel putin la partea estetica e ceva de munca pana sa o aduci in stare buna.

Spor la treaba!

multumesc ca sa redeschis topicul....chiar daca pentru o ultima discutie:

dupa cum am spus si in topicurile anterioare masina avea anumite probleme de imagine sa-i zic asa: zgarieturi si caderi de lac de pe vopsea :unele zgarieturi de la copii , altele de la alti "colegi" de parcare,, altele probabil de la o proasta revopsire pe anumite elemente (facuta inainte sa o cumpar eu).Din punctul meu masina avea o imagine ok....insa pentru pretentiosi probabil nu prea....dar aici discutam de alt pret.

Pretul a fost destul de mic din cauza ca nu am avut timp sa umblu prin piete sau sa-i fac prea multa reclama, insa sper sa se bucure de ea noul proprietar.

Acum se poate inchide topicul.

merci

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.