Jump to content

Fasait motor 320d 177cp

Recommended Posts

Va rog sa ma ajutati daca v-ati confruntat cu o problema gen fasait discontinuu la motor, mentionez ca am schimbat toate rolele de la transmisie si am verificat si fara curea, fasaitul acesta persista, nu influenteaza consumul nici puterea motorului, doar ca e deranjant sa aud acest sunet. Va multumesc pentru raspunsuri.

Zgomotul este 80 la suta asemanator cu cel din link-ul de mai sus, spun asta cu parere de rau. Zgomotul se aude undeva in partea de sus a motorului, ca un frecat de lant la bicicleta la aparatoare. Am avut inaintea acestui model pe cel de 163cp si a fost f fiabil, nu ma asteptam la probleme de genul asta la cel de 177cp.

panarame bmw-urile alea noi , merita sa iei un E90 NFL si sa-i faci facelift daca vrei neaparat figuri .

Nu este chestie de figuri. Asta se stie acum. Sunt multi care au cumparat acest motor cand inca nu aparusera sau nu erau atat de multe probleme cauzate de lant. Nu aveai de unde sa stii. Restul sunt povesti...

@Dekkers - citeste respectivul topic. Ar trebui sa schimbi cat mai repede lantul pentru ca poate sa se rupa. Impreuna cu el ar trebui schimbata si pompa de ulei (aia se gripeaza uneori si rupe chiar ea lantul - la schimbul de lant, in multe cazuri BMW recomanda si inlocuirea pompei de ulei).

Da. Trebuie dat motorul jos. Trebuie inlocuite ambele lanturi + intinzatoare + ceva suruburi. Gasesti acolo liste cu piesele respective de la cei care au inlocuit distributia.

Recomandarea este sa se schimbe si vilbrochenul insa eu personal am ceva rezerve sa-l schimb daca pinionul respectiv nu prezinta urme de uzura (pret, ceva proceduri mai speciale)

Nu este chestie de figuri. Asta se stie acum. Sunt multi care au cumparat acest motor cand inca nu aparusera sau nu erau atat de multe probleme cauzate de lant. Nu aveai de unde sa stii. Restul sunt povesti...

daca bmw nu face un recall pe partea asta si cred ca nu va face ever imi pare o firma de rahat . Una e sa trosneasca o galerie admisie , deja scamatoriile astea cu lant si vibrochen imi par sf , mi-aduc aminte reclama cu audi si bmw in care bmw etala mandru E92 cu mesaj check-mate . Pai imi pare ca si-au dat mat singuri si problemele legate de design BAngle and shit , pai alea nu erau probleme , poftim acum , motoare trosnite . In fine , asta e ne bucuram de modele vechi sau ne luam altele mai noi ...peste cativa ani . Tot e bine ca au facut teste pe banii clientilor :)