Jump to content

Schimb oglinda pliabila electric seria 3 E46

wyp

Recommended Posts

Am pe masina montata instalatia cu modul, fire buton, oglinda sofer, totul functtioneaza perfect mai putin oglinda dreapta carwe e manuala, daca vrea cineva sa imi dea o oglinda sofer si diferenta 150 ron sau mai am nevoie de un colac volan in 4 spite

tel 0723/407.969

Am pe masina montata instalatia cu modul, fire buton, oglinda sofer, totul functtioneaza perfect mai putin oglinda dreapta carwe e manuala, daca vrea cineva sa imi dea o oglinda sofer si diferenta 150 ron sau mai am nevoie de un colac volan in 4 spite

tel 0723/407.969

o sa iti las eu niste poze cu volanul ala care il am , poate le schimbam si pastea :D

bafta

o sa iti las eu niste poze cu volanul ala care il am , poate le schimbam si pastea :D

bafta

salut, daca il calculezi in 50 lei volanul ai zis ca e tocit (eu ii schimb pielea) si mai dai diferenta 100 este ok dar daca vrei trebuie sa te grabesti sa facem azi schimbu la mine e cam urgent,

poti sa te uiti la mine in topic am oferta la 150 volan de fl

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.