Jump to content

vand bmw E38

cristygsm

Recommended Posts

vand 7-ar e38,extra full,model individual pt cunoscatori,arrata 10 din 10,inm ro,toate actele in regula,full xenon,masaj in scaune,portbagaj electro-hidraulic,navi,tv,fax,sistem audio cu DSP(12 boxe),etc....pretu este 5500 euro neg,accept si unele variante cu masini mai ieftine.tel 0762339000 sau cristygsm@yahoo.com

post-16983-0-38504600-1345454337_thumb.jpg

Da e38 are masaj in scaune ... am si eu. eu am si bancheta electrica si incalzita. Nu cred ca este fabrica in 2001 in schimb.... mai degraba in 2000

siii masina asta nu este individual....

Spor la vanzare... frumoasa culoare

Edited by malasorte

masina este bmw individual,are pe oala din dreapta o placuta care scrie bmw-individual pe ea si are si atasata seria masinii pe ea,daca nu va pricepeti nu mai faceti afirmatii degeaba. si este 2001 fabricatie,nu 2000

si pentru verssatu: toate e38 care au navi si tel,au la aerisirile de la "cal" din spate o mufa cu AV in si out,un buton cu tv si la mujloc mufa care scrie mare pe ea FAX,la care se poate conecta un aparat de fax si prin intermediul sistemului gsm d epe masina se pot trimite si primii faxuri,mai documenteaza-te inainte sa vorbesti :)

cata diferenta imi poti oferii la e34? daca faci o oferta buna poate ,poate.....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.