Jump to content

Ajutor la e36 interior

Winst

Recommended Posts

post-55211-0-10803200-1345581483_thumb.jpgBuna am patit o chestie care din cate am auzit a mai patit multa lume...am vrut sa desfac interiorul usii de la sofer...am scos prima chestie(ornamentul de plastic) aia de la parghia de deschis usa cand am primit un telefon si a trebui sa ma duc si logic nu am mai avut timp sa mesteresc :huh: ,insa chestia asta nu mai intra inapoi tot am incercat tot felul de smecherii dar nu a vrut nicicum daca bag in cele de jos nu intra in cele de sus,iar daca bag in cele de sus,in partea de jos sta ridicat...atat am incercat pana am reusit sa rup o clema si acuma tot caut pe la dezmembrari dar nu am gasit de 3 saptamani :( este vorba de chestia din poza,doar ca la usa soferului

Daca stiti vre-o metoda sau ceva...astept pareri nu m-as baga sa-l iau cel din spate de la sofer sa-l pun in fata ca poate raman cu 2 lipsa :D

Multumesc de sfaturi o sa revin cand gasesc un plastic nou si dupa ce-l pun...

Pune un amic sa-ti salte putin fata de usa in timp ce incerci sa montezi plasticul :wink:

Eu am desfacut fata de usa de multe ori, asa ca-s experimentat, imi mai iese si singur treaba asta :D

Cand zici sa salte usa la ce te referi?

slabesti cele 2 suruburi care tin fata de usa,centrezi decupatura usii pe manerul de deschidere dupa care strangi suruburile pe pozitia corecta dupa care montezi rama aia mica( o pozitionezi cu 5mm mai in spate decat pozitia normala si tinand-o apasata o deplasezi inspre fata pana face un zgomot de fixare ) si gata simplu ca bunaziua

bafta

slabesti cele 2 suruburi care tin fata de usa,centrezi decupatura usii pe manerul de deschidere dupa care strangi suruburile pe pozitia corecta dupa care montezi rama aia mica( o pozitionezi cu 5mm mai in spate decat pozitia normala si tinand-o apasata o deplasezi inspre fata pana face un zgomot de fixare ) si gata simplu ca bunaziua

bafta

bun mersi ramane doar sa-mi gasesc un deala la dezmembrari sau undeva...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...