Jump to content

Problema mare cu actele

gbu

Recommended Posts

@Gbu : Nu cred ca dealerul are vreo vina. In aceasta situatie particulara chiar nu depinde de ei. De vina este guvernul care a permis ca finantele - niste bugetari platiti de noi - sa-si ia vacanta prelungita. Ei si parlamentarii ce mai au asa vacante. Ostenesc repede :blink:.

Azi m-am intalnit cu un amic, de curand mandru posesor de seat, care a patit o faza similara. I-au expirat numerele provizorii si nu poate obtine altele deoarece cei de la finante au vacanta.

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@Gbu : Nu cred ca dealerul are vreo vina. In aceasta situatie particulara chiar nu depinde de ei. De vina este guvernul care a permis ca finantele - niste bugetari platiti de noi - sa-si ia vacanta prelungita. Ei si parlamentarii ce mai au asa vacante. Ostenesc repede :blink:.

175013[/snapback]

Paul, situatia cu finantele o inteleg (oarecum), dar masina mea ESTE INMATRICULATA. Politia Cluj imi spune ca eu pot sa circul cu ea pe baza facturii cu numerele vechi si talonul vechi, timp de 30 de zile. Am primit confirmarea acestui fapt de la 4 ofiteri din politie. Automobile Bavaria refuza sa imi dea talonul si numerele. Si asta e normal?

Pe ce motiv refuza? Au la ei talonul si numerele vechi?

175018[/snapback]

Da, le au. Ei spun ca "au obligatia sa imi ofere toate actele deodata". Bla bla bla. E o femeie acolo care nu intelege nimic, parerea mea. Ea sustine sus si tare ca pot circula cu masina abia dupa ce primesc viza de la finante. OK. De viza de la finante am nevoie pentru inmatriculare, pana atunci nu-mi foloseste la absolut nimic. In schimb, inainte de inmatriculare trebuie neaparat SA MA DUC LA RAR, iar drumul asta il pot face abia dupa ce primesc actele. Ce legatura au toate astea cu viza de la finante? Politistii de la inmatriculari din Cluj m-au sfatuit sa ii dau in judecata, ca este ilegal ceea ce fac ei! Asta au spus-o politistii la calm, nu o spun eu la nervi.

E posibil sa incerce sa evite o alta situatie neplacuta.

Masina fiind inmatriculata inca pe numele altcuiva si daca, doamne fereste, ai face vreo boacana, proprietarul din acte ar fi solicitat in prima faza sa dea explicatii.

E posibil sa incerce sa evite o alta situatie neplacuta.

Masina fiind inmatriculata inca pe numele altcuiva si daca, doame fereste, ai face vreo boacana, proprietarul din acte ar fi solicitat in prima faza sa dea explicatii.

175025[/snapback]

Paul, s-ar putea sa ai dreptate. In orice caz, am senzatia ca mi se ascunde ceva. Mi s-a spus ca la finante in Brasov se lucreaza doar de miercuri, ca pana atunci este inchis, ca nu se poate face nimic, etc. Azi dimineata sun la finante in Brasov si aia lucrau bine merci. Doar ca nu pot colecta impozite decat incepand de maine (marti). Eu stiu ca mi-au spus odata cei de la AB ca firma lor nu plateste nici un fel de taxe si impozite pe masinile din parcul auto, tocmai pt ca sunt intermediar si au tratament special. Eu ce sa mai stiu crede? Azi e alba, maine e neagra, dupa cum le convine lor. Stiu doar ca am platit o masina, nu o pot folosi si au trecut aproape 2 saptamani. In faza asta nici n-ar mai trebui sa ne intereseze explicatiile lor.

@gbu...eu cred ca oamenii astia nu numai ca habar n-au sa-si faca meseria dar au si-o disconsideratie totala fata de tine. Eu te-am cunoscut la Sinaia si mi s-a parut ca esti prea calm avand in vedere cate probleme ai suferit din cauza service-urilor si reprezentatelor si nu din cauza marcii BMW. Du-te peste ei, si fa-le scandal, ia si cativa baieti mai mari cu tine, spune-le ca legea e pentru plebe si probleme de genul asta se pot rezolva si in alt fel..e strigator la cer....Oricum daca rezolvi te astept la o pastrama si un vin sau o tzuica de Pitesti sa-ti mai revii :blink: dupa intamplarile astea. Edited by ovidiu_s

@gbu...eu cred ca oamenii astia nu numai ca habar n-au sa-si faca meseria dar au si-o disconsideratie totala fata de tine. Eu te-am cunoscut la Sinaia si mi s-a parut ca esti prea calm avand in vedere cate probleme ai suferit din cauza service-urilor si reprezentatelor si nu din cauza marcii BMW. Du-te peste ei, si fa-le scandal, ia si cativa baieti mai mari cu tine, spune-le ca legea e pentru plebe si probleme de genul asta se pot rezolva si in alt fel..e strigator la cer....Oricum daca rezolvi te astept la o pastrama si un vin sau o tzuica de Pitesti sa-ti mai revii :)  dupa intamplarile astea.

175046[/snapback]

Naaaah. Mi-e sila si lene sa ma tot tiganesc cu astia. Ma mut la Mercedes o perioada. Poate acolo e si mai rau. Singura chestie care ma enerveaza e ca am garantia de la AB pe masina asta. Sper sa nu fie nevoie sa le mai calc pragul vreodata. Si cand te gandesti ca ma batea capul sa-mi iau masina noua de la ei. "Sales commission, by-bayo!"

Merci de invitatie, tuica n-o refuz niciodata. Asa m-au invatat ambii bunici, cica nu-i politicos... :) :blink:

Are cineva intrare serioasa la vreo televiziune? Daca e sa iasa scandal, hai sa iasa ca lumea. Maine ma duc la ProTV Cluj, sigur sunt interesati de asa ceva. As vrea totusi o pila, sa facem stire de-aia de cateva minute, nu de-aia cu muzica pe fundal.

M-a sunat acum la ora 21:00 tipa de la AB si mi-a spus ca vineri la 12:00 vin actele prin Cargus, ca doar maine le trimit si de-aia nu pot ajunge in aceeasi zi. Sa speram ca se rezolva. Asteptarea continua..... Nu ma mai duc maine la ProTV, ma duc vineri daca nu e totul ok. M-am si dus la solar ca sa apar bine pe sticla. :blink:

M-a sunat acum la ora 21:00 tipa de la AB si mi-a spus ca vineri la 12:00 vin actele prin Cargus, ca doar maine le trimit si de-aia nu pot ajunge in aceeasi zi. Sa speram ca se rezolva. Asteptarea continua..... Nu ma mai duc maine la ProTV, ma duc vineri daca nu e totul ok. M-am si dus la solar ca sa apar bine pe sticla. :)

176238[/snapback]

masina nu e inca in parcare la AB? nu am vazut-o azi dimineata... :blink:

si, si eu voi fi pe la ab vineri...pe la 12-12.30, poate ne vedem... :)

off topic : ai rezolvat cu masina ? daca da te rugam sa pui niste poze :)

178327[/snapback]

Da, am primit actele vineri, 12.01.2007. Sincer nu am inteles si nu voi intelege niciodata de ce m-au tinut pe tusa 2 saptamani. Puteau sa imi dea actele cu masina in 29.12.2006 si era totul ok. Acum circul cu talonul si copie dupa factura, deci nu vad de ce a trebuit sa astept 2 saptamani dupa viza de la finante...

cred ca a luato si se plimba cu ea acum.

177477[/snapback]

Uite cine stie :)

Merge frumos masina, dar motorul nu suna ca un BMW :)

Vin si poze in curand.

LE: nu inchideti inca topicul, ca mi-au gresit astia de la AB CUI-ul de la firma si s-ar putea sa avem episodul doi al asteptarii... :blink:

Edited by gbu

Da, am primit actele vineri, 12.01.2007. Sincer nu am inteles si nu voi intelege niciodata de ce m-au tinut pe tusa 2 saptamani. Puteau sa imi dea actele cu masina in 29.12.2006 si era totul ok. Acum circul cu talonul si copie dupa factura, deci nu vad de ce a trebuit sa astept 2 saptamani dupa viza de la finante...

Uite cine stie :D

Merge frumos masina, dar motorul nu suna ca un BMW :)

Vin si poze in curand.

LE: nu inchideti inca topicul, ca mi-au gresit astia de la AB CUI-ul de la firma si s-ar putea sa avem episodul doi al asteptarii...  :blink:

178329[/snapback]

eu unu sunt consternat de ce povestesti tu pe aici si nu pot trage decat o concluzie: emigreaza ca nu e de tine in tara asta, ai un ghinion fantastic, ai mare grija pe unde treci strada :) salutare si bafta maxima :)