Jump to content

vand mini cooper S

marss

Recommended Posts

vand mini cooper S fabricatie 2008,cumparat nou de la BMW Otopeni,102.000km,climatronic,bi-xenon,senzor lumina-ploaie-parcare,plafon sticla,tapiterie piele,pilot automat comenzi volan,start-stop,pachet lumini ambientale pe mai multe culori,parbrij incalzit,oglinzi pliabile electric...daca mai sunt si altele le postez pe masura ce mi le amintesc! carte service bavaria. am sa revin cu poze din interior

pret 12.300 euro

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Mi-au trebuit vreo 3 luni sa pot vedea aceasta masina.....ieri am vazut masina si proprietara nu este inca hotarata sa o vanda...s-a investit "suflet"in aceasta masina.

Probleme vazute doar in cele 5 minute petrecute langa masina:

-trapa nefunctionala/anulata(a spus ca putea sa nu aiva trapa masina :goodjob: )

-parbriz spart in multe locuri si mari crapaturi(este incalzit deci costa ceva)

-ornament frana mana sarit dar mascat de mansonul de cauciuc ca poate nu o sa vad

-multicele zgareturi pe bari

-muchie usa sofer lovita de sute de x nu mai are vopsea

-usa pasager multe impunsaturi indoituri

-capota fata dungile din colant facute praf,multe pietre sarite si dega ruginit+multe zgarieturi pisici.

Pe partea mecanica:

-schimbat ambreiaj

-schimbat turbina

-schimbat distributie,supape+alte piese...a sarit de la punct si a devastat putin prin motor

-pete ulei capac tacheti

MASINA NU A FOST CUMPARATA DE NOUA DE LA BAVARIA....

Pret 12500 pentru forum....cu toate ca acum ceva luni a fost 115oo pe autovit si 12300 pe forum.

Bafta la vanzare!

desi esti cam tendentios in exprimare si nu prea meritai raspuns m am gandit totusi sa ti raspund:

1-trapa nefunctionala : ai inteles gresit,trapa functioneaza dar uneori face figuri parca se descentreaza motiv pentru care am scos mufa de la motoras pana se regleaza sa nu ramana cu ea deschisa vreaodata

2-parbrizul are o crapatura jos destul de lunga si 2 ciobituri(de cand ma stiu) intradevar are incalzire in el si costa in jur de 12 mil

3-butonul de la maneta frana de mana are un capacel plastic lipsa si din cauza asta mansonul de piele se poate deplasa pe maner

4-zgarieturi pe bari inevitabile

5-muchia portierei intra in aceeasi categorie de uzura al masinii daca era vopsita era mult mai suspicios

6-usa pasager are Fix o impunsatura si cealalta inca una

7-dungile au deja 5 ierni e normal sa dea semne de oboseala

partea mecanica

1-ambreaj schimbat nou , original si complet

2-turbina la fel

3-schimbat distributie completa si originala plus toate valvele cu garantie motor bmw 2 ani de zile la intregul motor(a sarit de pe punct)

4-pete ulei tacheti..nu comentez petele de ulei pe un motor in garantie

masina cumparata de noua bavaria otopeni pe firma mea ca apoi la finalul leasing ului s o vand surorii mele ...

toate operatiile facute de mine personal la bavaria cu facturi si scrise in cartea service

pretul sub 12 300 euro n a scazut niciodata nu stiu de ce speculezi ca a fost pe autovit...

multumesc

Marss eu nici nu asteptam raspuns de la tine....

Am scris problemele reale ale masinii...ca poate vine cineva de la 700km de bucuresti.

Imi pare rau sa-ti spun,dar sora ta a spus clar ca luat masina de bavaria sh.....acum ca ea nu stia ca a fost masina ta e alta treaba.deci sunt minim 2 proprietari in caz ca a fost a ta.

si da....trapa nu este functionala

petele de ulei....de ce nu le remediezi pe garantie?

nu mi se par cu adevarat probleme, oricum masina are 100k facuti probabil in totalitate prin Ro si e second hand, majoritatea sunt estetice si se pot rezolva relativ ieftin sau care oricum nu afecteaza functionalitatea masinii! Edited by mik15

nu i problema ca ai scris ci doar modul cum spus o sa zic ca m a deranjat un pic tendentios..daca am trecut vreo limita imi cer scuze...

masina luata de noua de mine pe firma si apoi a luat o sora mea...masina se vinde doar dupa un test amanuntit la bmw pentru linistea tuturor