Jump to content

SPL Dynamics VS Hertz

Recommended Posts

Eu zic ca Hertz, dar cutia o faci tu? conteaza foarte mult si incinta pentru un subwoofer. Acuma am observat ce difuzor mic e :o, de ce nu pui ceva mai mare? Eu am avut subwoofer hertz dar de 250w rms si se auzea super bine. Edited by Bmw32oCi

Coane, ce cutie? Sunt boxe normale de usa.

Gama dieci sunt special concepute sa functioneze bine fara amplificator. De Ex: eu am castigat locul ll la EMMA (concurs de SQ si SPL) cu boxele Dieci de la HERTZ.

Mie frica sa nu sune rau Hertz daca le amplific .

Amplificatorul este oricum mititel . Poti folosi si Dieci si Dark Blue de la Helix . Variante pentru sisteme amplificate bunicele ar fi Focal Polyglass si Helix Esprit

Hertz crezi ca suna mai bine decat SPL Dynamics?

Hertz dieci dsk 130.3 cam pana la cati watti (amplificare) suna bine ?(eventual sa tin gainul mai jos la amplificator)

n-o sa simti nicio diferenta, nu mai cauta degeaba paradisuri audiofile in masina. ia-le pe cele cu adancimea de montare cea mai mica.

mister Robert, bag seama ca avem acelasi amplificator lucios. Inteleg ca Dragos si-a bagat coada peste tot. cu gratie

n-o sa simti nicio diferenta, nu mai cauta degeaba paradisuri audiofile in masina. ia-le pe cele cu adancimea de montare cea mai mica.

mister Robert, bag seama ca avem acelasi amplificator lucios. Inteleg ca Dragos si-a bagat coada peste tot. cu gratie

M-amsfatuit cu dragos ,ca ne cunoastem. El efan Hertz.

Mi-am pus singur amplificatorul (Blaupunkt GTA4 SpecialEdition 2011 4x60W RMS) si pe 2 canala ampus 2 difuri mai vechi gen SUBWOOFER free air ca pachetul M-audio. (Cand i-am aratat lui Dragos nu-i venea sa creada ce bine se aude fata de ce se astepta).

Mai am 2 canalelibere la Amplificator si as vrea sa le folosesc pt. fata (pe spate urmeaza Hertz dieci coaxiale).

Nu stiu ce sa aleg intre Hertz Dieci DSK 130 si SPL Dynamics.

Difuzoarele din interior le voi regla din LPF-ul HU sa sune de la 80 sau 125 Hz in sus.

Fara suparare, dar m-am chinuit putin sa citesc ce ai scris.

In final am inteles.

In al doilea rand, ce pachet M-Audio? Nu exista asa ceva. La e46, cel de top se numeste Harman-Kardon. La e60 Logic 7.

Cine e Dragos? :)

In final, ma bucur ca ai obtinut un sunet care sa iti placa. EU zic sa mergi pe Hertz la difuzoare.

LE: Daca ai subwoofer, LPF pt difuzoare seteaza-l cat mai sus.

Edited by Kenbobo

Fara suparare, dar m-am chinuit putin sa citesc ce ai scris.

In final am inteles.

In al doilea rand, ce pachet M-Audio? Nu exista asa ceva. La e46, cel de top se numeste Harman-Kardon. La e60 Logic 7.

Cine e Dragos? :)

In final, ma bucur ca ai obtinut un sunet care sa iti placa. EU zic sa mergi pe Hertz la difuzoare.

LE: Daca ai subwoofer, LPF pt ele seteaza-l cat mai sus.

Dar eu am e39.

Dar eu am e39.

Merge Hertz Dieci pe amplificare de maxim 60W RMS ? Daca merg OK as lua Hertz.

Scuze, nu stiu de ce dar ma gandeam ca ai e46 :)

LE: Dieci merg si fara amplificator. Cu amplificator de 60w pe canal e si mai bine.

Avand in vedere ca ele au 60w, poti sa pui si amplificator de 80-100w [ asa eviti distorsiunile, nefiind nevoit sa dai amplificatorul la maxim]. Dar merg OK si cu cel de 60w

Edited by Kenbobo

Scuze, nu stiu de ce dar ma gandeam ca ai e46 :)

LE: Dieci merg si fara amplificator. Cu amplificator de 60w pe canal e si mai bine.

Avand in vedere ca ele au 60w, poti sa pui si amplificator de 80-100w [ asa eviti distorsiunile, nefiind nevoit sa dai amplificatorul la maxim]. Dar merg OK si cu cel de 60w

Pai daca tin gainul la 3 sfert(pe la 45-50W) este bine sa sune corect ?

Au venit coaxialele hertz dieci pt.spate.Am dat josinc intele si urmeaza sa la imbrac intr-un aluband care are in compozitie si bitum si cauciuc.

In interiorul incintelor firele sunt unul verde si unul verde cu dunga neagra. Care e + si - ? Papucii difuzoarelor hertz sunt la fel de late doar ca din unul pleaca fir rosu si din celalalt pleaca fir negru. Iarasi care e + si -?

Au venit coaxialele hertz dieci pt.spate.Am dat josinc intele si urmeaza sa la imbrac intr-un aluband care are in compozitie si bitum si cauciuc.

In interiorul incintelor firele sunt unul verde si unul verde cu dunga neagra. Care e + si - ? Papucii difuzoarelor hertz sunt la fel de late doar ca din unul pleaca fir rosu si din celalalt pleaca fir negru. Iarasi care e + si -?

Azi am invelit incintele cu balu-bitum-cauciuco-band . Mare chin din cauza formei incintelor.

Chiar nu stie nimeni cum e cu firele ?