Jump to content

Taxele de inmatriculare...

Apple

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Apple, asta e o atitudine gen "imi iau jucariile si plec". Topicul poate ca a fost initiat de tine, dar apartine forumului. Nu poti sa-l iei acasa cu tine cand nu-ti convine ceva. :blink:

210584[/snapback]

Dar ai parerea ca sunt discutii contradictorii pe aici?

Ca tot sintem pe un forum BMW, sa inteleg ca din salariul de 200 euro ne cumparam noi BMW-uri, fie ele si second?

210560[/snapback]

Ai vazut ca amenzile reprezinta un cuantuam din salarul mediu pe economie? (sau ceva de genu...) Ca tot o aud p-asta cu "nemtii dau 900/an". 900 din cat?

"O socoteala simpla ar duce spre 3 miliarde de euro ce ies din tara. Va dati seama cam ce impact ar avea asupra economiei treaba asta?"

Si, care e problema? Ce spui tu sta la baza conceptului de uniune, liber schimb, economie de piata... CONCURENTA. Poti sa pui problema si cum zici tu: daca ala are marfa mai buna, banii mei se duc acolo. Dar poti sa zici si asa: TREBUIE sa fac marfa MAI BUNA decat ala, si sa iau EU banii!

Neamtu are masini ieftine, noi avem.... nu stiu ce mai avem. Probabil mobila sau ceva... dar nu poti sa te opui mishcarii, ca trec toti peste tine. Trebuie sa profiti. Sa iei masinile lor ieftine si sa le transformi in doze de bere, ca in reclama. :blink: Si dup-aia sa le vinzi nemtilor dozele. :)

Pai de aia e un forum. Daca am avea toti aceeasi parere, la ce bun ? Nu-mi place atitudinea asta "E threadul meu, fac ce vreau cu el". In momentul in care te-ai decis sa postezi ceva, iti asumi si ce va urma (vorbesc la modul general, nu cu referire la cineva anume). Intrucat e un forum public, din momentul apasarii butonului de submit, acel ceva nu iti mai apartine fizic. La urma urmei, voi decideti, dar eu nu voi accepta ideea asta "fiecare cu threadul lui, deci pot solicita inchiderea sau stergerea lui cand am io chef".

Apple, asta e o atitudine gen "imi iau jucariile si plec". Topicul poate ca a fost initiat de tine, dar apartine forumului. Nu poti sa-l iei acasa cu tine cand nu-ti convine ceva. :blink:

210584[/snapback]

Ai innebunit? ma enerveaza ca se discuta aiurea, fara sens si pe deasupra aud tot felul de argumente nefondate... Ma intereseaza sa pice taxa dar nici sa aud chestii de genul pleaca banii din tara sau comentarii cat de prost e tariceanu...

End of story.

chiar ma abtin sa comentez. intereseaza-te ce inseamna balanta de plati externe si dupa aia mai discutam....

210575[/snapback]

Nu te lega de forma, leaga-te de fond. Intelegi cu siguranta la ce m-am referit chiar daca nu am folosit termenul corect. Nu mi-e greu sa caut pe net acest termen, dar cred ca discutam principii aici, nu jocuri de cuvinte.

Si da, taxa asta e in primul rand pentru a proteja industria interna, respectiv mult hulitul Renault. Nici eu nu-i sufar, dar daca ajunge statul sa cumpere inapoi Dacia cum a facut si cu Daewoo cred ca o sa fie mai rau pentru tara. Probabil mai bine pentru cativa pusti care viseaza la un ursulet de 200 de cai cumparat de parinti. Nu vreau sa se interpreteze gresit, dar cei mai inversunati impotriva taxei nu-si vor cumpara masina din banii lor si este o constatare doar. Poate si o coincidenta.

Ai innebunit? ma enerveaza ca se discuta aiurea, fara sens si pe deasupra aud tot felul de argumente nefondate... Ma intereseaza sa pice taxa dar nici sa aud chestii de genul pleaca banii din tara sau comentarii cat de prost e tariceanu...

End of story.

210591[/snapback]

Uneori, trebuie sa acceptam si discutiile astea. Sunt inevitabile.

Fiind public, forumul suporta si offtopic-uri si tot felul de alte discutii pe langa. E o regula generala, dar sunt sigur ca cei capabili pot trage singuri de concluziile tuturor posturilor si sa ia in seama doar acelea care conteaza :blink:. Hai sa revenim toti la sentimente mai bune... Degeaba ne enervam, pentru ca guvernul oricum nu tine cont de parerea noastra pe thread. Doar vorbim si noi ca pensionarii... :)

Edited by BoBo

Nu te lega de forma, leaga-te de fond. Intelegi cu siguranta la ce m-am referit chiar daca nu am folosit termenul corect. Nu mi-e greu sa caut pe net acest termen, dar cred ca discutam principii aici, nu jocuri de cuvinte.

Si da, taxa asta e in primul rand pentru a proteja industria interna, respectiv mult hulitul Renault. Nici eu nu-i sufar, dar daca ajunge statul sa cumpere inapoi Dacia cum a facut si cu Daewoo cred ca o sa fie mai rau pentru tara. Probabil mai bine pentru cativa pusti care viseaza la un ursulet de 200 de cai cumparat de parinti. Nu vreau sa se interpreteze gresit, dar cei mai inversunati impotriva taxei nu-si vor cumpara masina din banii lor si este o constatare doar. Poate si o coincidenta.

210592[/snapback]

M-am legat de fond. Te astept la urmatoarea intalnire sa calculam economiceste cu creionul in mana cati bani raman in tara de la orice masina produsa in Romania sau in afara si vanduta pe teritoriul romanesc.

Shut down.

The END!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.