Jump to content

Taxele de inmatriculare...

Apple

Recommended Posts

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

cik se va scoate taxa de inmatriculare in cel mai scurt timp....http://www.protv.ro/filme/taxa-la-importurile-auto-a-intrat-in-vizorul-comisiei-europene.html?id_file=9656#9656

reportajul este super ! a zis la un momendat ceva de genu "peste 10 mii de astfel de masini (se referea la niste amarate de dacii antice) care polueaza capitala nu face nimeni nimic ! :blink:

Edited by kretzu_sla

mda e ceva incredibil :blink: ce-am mai auzit la televizor...ca cica UE va pierde procesul cu noi in cazul taxei fiindca nustiu ce au introdus aia in legislatie cu taxa aia sa nu poate fi schimbata sau nustiu...oricum are mare legatura cum a si zis idioata de Sulfina ca sa nu transformam romania un cimitir de masini SH din tarile Uniunii :) ...dar cu milioanele de dacii antice ce s-o intampla :) :)

ma nene am pus eu pe cineva sa caute ? eu doar am intrebat ceva , daca nu stiti sa raspundeti nu mai raspundeti , eu am pus o intrebare destul de clara....nu mai comentez nimic ca dupa aia imi sariti in cap k ma iau de membrii" bmwclub"

3 luni dar nu cred ca ai sanse ca neamtu sa fie de acord sa nu radieze masina si sa o tina inmatriculata,pt ca nr de zoll nu iti da pe atat timp.

si oricum te ard baietii cand te prind,nu stiu daca renteaza.

Un raspuns al unui membru BMW Club la un anunt in care cineva vrea sa vanda o pisica coupe, aici pe forum!

"Observatia mea este urmatoarea:nu se mai vand deloc ,masinile in perioada asta

toata lumea asteapta scoaterea taxei de inmatriculare k sa poate sa isi inmatriculeze o majina de dincolo la 1-2000 euroi.Si ink o kestie toti vor sa isi vanda acum majinile fiindca dupa inlaturarea taxei vor lua pe ele mai putin cu 1-2000 euroi,bafta la vanzare dar sa nu fii dezamagit dak nu o vinzi. "

...se pare ca mai sunt foarte multi care gandesc asa...dar nimeni nu recunoaste

:blink:

Edited by Alexxx

treaba e de in felul urmator:

1.intrebarea contine "...cam cat..."

2.raspunsul nu poate fi decat la fel

3.eu stiu de trei luni

4.iar eu postam legat de taxe...topic-ul e legat de taxe

176080[/snapback]

ms de raspuns knd o sa o iau daca taxa de inmatriculare nu e scoasa o sa o tin ink 3 luni fara sa o inmatriculez , nici n-o sa-mi pese de legi sau oamenii in uniforme :blink:

oricum, anul asta nu s-a inmatriculat nici un SH. deci nici vorba de vanzare a unui auto care sa fie importat dupa 31 Dec, inmatriculat si vandut. daca cineva are alta info sa ma contrazica, rog.

si oricum, in cazul in care nu are sa se aplice taxa de prima inmatric pt SH cu euro 3 sau 4...in cel mai rau caz ai sa cumperi un auto ce are inclus accize in calculul pretului. daca masina iti place SI AI BANI eu spun ca e un "deranj" mic.

oricum, anul asta nu s-a inmatriculat nici un SH. deci nici vorba de vanzare a unui auto care sa fie importat dupa 31 Dec, inmatriculat si vandut. daca cineva are alta info sa ma contrazica, rog.

si oricum, in cazul in care nu are sa se aplice taxa de prima inmatric pt SH cu euro 3 sau 4...in cel mai rau caz ai sa cumperi un auto ce are inclus accize in calculul pretului. daca masina iti place SI AI BANI eu spun ca e un "deranj" mic.

176190[/snapback]

s-au inmatriculat. 4 :)

si "au avut" probleme cu un cetatean german care a obtinut drept de rezidenta din 01.01.2007 si a vandut masina in RO, masina fiind din spatiul extra-comunitar dar deja importata in DE la prima cumparare.

ce ciudat suna. sper ca-ntelegeti :blink:

news : Guvernul Romaniei nu va renunta la taxa de prima inmatriculare, desi Comisia Europeana a amenintat ca ne va da in judecata. Doi ministri din Cabinetul Tariceanu spun ca aceasta nu contravine regulilor UE.

detalii :

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=8738...Hash=f1432fa6bo

s-au inmatriculat. 4 :blink:

176261[/snapback]

unde?in ce judet?importate dupa 1Ian?

ca eu asta spun: cumparata de afara dupa 1Ian, transportat si inmatriculata.

inainte de 28Dec pe Ungaria vedeai sute de auto cu numere de export ce o tranzitau. in 9 Ian am vazut UNA, un polo 2006!

Edited by GTR

in RO. pana la 10.01.2007 ora 14.00 ~

indiferent de cand a fost adusa. conteaza cand e inmatriculata.

codul vamal nu e proactiv sau retroactiv ca si restul de taxe&impozite.

LE. nu stiu locatiile judetele.inca :blink:

Edited by ogo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.