Jump to content

Indreptare tabla fara revopsire

Recommended Posts

Stie cineva un service sau persoane pricepute (as merge chiar pe recomandare) care sa poata indrepta infundaturi usoare ale tablei fara a fi nevoie de chituire/revopsire? prin Bucuresti sau imprejurimi? Am 2 usoare infundaturi pe aripa spate si de mult ma gandesc sa le repar dar parca nu ma lasa inima sa merg undeva unde sa se puna cu ciocanul sau cald pe ea si apoi sa fie necesar sa revopsesc toata aripa... Ca sa va faceti o idee sunt ca doua lovituri mai puternice pe care le-ai putea face cu podul palmei in tabla, o sa pun niste poze sa va faceti idee. Nu ma deranjaza foarte tare pt ca nu sunt vizibile decat daca te uiti atent dintr-un anumit unghi. Dar mie imi stau pe creier :)

Am tot auzit de metoda "indreptare fara revopsire", am cautat pe google si am vazut cum se executa operatiunea cu acele ventuze si scula aia vacumatica. Am vazut lovituri de grindina "scoase" prin acest procedeu. La ce infundaturi am eu pe aripa cred ca ar functiona cu succes metoda asta (nu am cute sau vopseaua sarita). Dar totusi as merge pe recomandare sau cel putin as dori sa vad un portofoliu cu lucrari executate.

Daca stie careva dintre colegi sau chiar rezolvat probleme similare prin acest procedeu il rog sa posteze aici recomadari/preturi.

Este in Timisoara LGP Zentrum, oameni pofesionisti, am vazut masini scoase de la ei, dar te usca de bani...

Baietii sunt mega profi, o sa iasa perfect, dar si preturile pe masura.

Sent from ĂŻÂŁÂż New iPad using Tapatalk

Edited by Dr.Cipry

http://www.originalauto.ro/ , insa eu nu am fost multumit de ei.

am fost si eu la ei.la cum era a iesit foarte bine,dar din anumite unghiuri un pretentios ca mine le vede.sau ca stiu eu ca a fost indoita acolo si mi se pare.ideea e ca si vopsita nu merita si poate nu iesea la fel de bine.

doar ca pretul il fac nu in functie de indoitura ci de masina.

un golf 4 facut tandari a dat 500 de lei si eu am dat 500 de lei pentru 7-8 indoituri.una fiind ceva mai mare.

golful avand si pragul destul de indoit,eu numai tabla.

Daca vrei ceva profi o sa ajungi aici la LGP Zentrum...

Uite si un topic...

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?/topic/120024-Masina-facuta-praf-de-grindina-E90..exista-solutii-pt-remediere?

Mda... Se pare ca cwi din TM fac treaba buna, problema e ca sunt destul de multi km de la Buc la Tm si pt 2 infundaruri superficiale parca... Nu prea m-as incumeta la drum decat daca as avea treaba in zona. Poate totusi mai au lucrari prin partea de SE a tarii si ma lipesc de ei asa. O sa incerc sa-l contactez pe dl de la LGP al carui nr de tel este postat in celalalt topic. Multumesc

Edited by sarpe74

Problema e unde gasesti spray-ul la noi in rom.

Te duci la tehnico-medicale de Stomatologie si ceri sprey Endo-frost sau spray cu zapada carbonica.

Gasesti variatii intre -50 si -70 grade, nu stiu daca ii destul. Eu il folosesc in stoma, poate merge :)