Jump to content

Problema pozitie stanga spate si marsarier dreapta

Recommended Posts

De 2 zile nu-mi merge pozitia mica cea de pe portbagaj pe partea soferului si lampa marsarier dreapta . Am schimbat becurile , am inversat soclurile si totul e functional , se pare ca nu am + la cele 2 probleme , am masurat . Idei de unde as putea sa incep sa verific firele respective , ce conexiuni sunt pe acolo , unde ar putea fi intrerupte , mansonul de la portbagaj cred ca e prima suspiciune ... Poate a mai patit cineva si are feedback .

De 2 zile nu-mi merge pozitia mica cea de pe portbagaj pe partea soferului si lampa marsarier dreapta . Am schimbat becurile , am inversat soclurile si totul e functional , se pare ca nu am + la cele 2 probleme , am masurat . Idei de unde as putea sa incep sa verific firele respective , ce conexiuni sunt pe acolo , unde ar putea fi intrerupte , mansonul de la portbagaj cred ca e prima suspiciune ... Poate a mai patit cineva si are feedback .

deci nici o idee pe forumul asta plin de politica si caterinca :))))))))))))))))))))))

pana la urma ce problema ai , ti se aprind becurile si ti se prinde in bord ca si cum ar fi arse dar ele sunt functionale !?

ca e problema comuna la e46 faza asta

http://www.bmwclub.r...ate-de-stopuri/

daca nu ti se aprind mergi la un electrician sa-ti verifice firele din manson sa vada care-s intrerupte sau daca sti tu sa ti le masori poti incerca acolo prima data, ai putea sa verifici si siguranta din panou

Edited by gelu_bmw

pana la urma ce problema ai , ti se aprind becurile si ti se prinde in bord ca si cum ar fi arse dar ele sunt functionale !?

ca e problema comuna la e46 faza asta

http://www.bmwclub.r...ate-de-stopuri/

daca nu ti se aprind mergi la un electrician sa-ti verifice firele din manson sa vada care-s intrerupte sau daca sti tu sa ti le masori poti incerca acolo prima data, ai putea sa verifici si siguranta din panou

semnalizeaza la bord bec ars si nu vine plus acolo , ma gandeam ca e o jonctiune de mufe pe care as puitea sa o verific . Am sa ajung la electrician normal

la sigurante te-ai uitat ?!

stiu ca mai intra apa in minunatele stopuri de e46

am cartonasul ala in germana , am dedus eu niste sigurante :)) il ai in engleza ? era listat pe undeva, repet e vb de stopurile mici de pe portbagaj

Edited by Myx

@myx, cred ca 90% s-a rupt cablul in mansonul de la portbagaj....

daca se aprinde "masinuta" in bord e clar ca undeva nu se "inchide" circuitul (bec ars, fir intrerupt, contact oxidat, etc.).

cand ai timp, desfa pragul pe unde trece instalatia , identifica dupa culoare acel cablu pe care nu ai curent DUPA portbagaj, si vezi daca acolo (in habitaclu) ai curent... daca da, atunci cei 90% devin 100% :)

solutia in acest caz: inlocuirea cablului/cablurilor afectat/e.

Am avut probleme identice....si am desfacut mansonul din cauciuc, care face trecerea firelor din masina in portbagaj. Am gasit acolo 2 fire rupte, este simplu de facut operatiunea atata timp cat fiecare fir are o culoare unica.

corect, azi l-am desfacut si eu , aveam 2 fire rupte si vreo 3 in curs de :D . Problema rezolvata