Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

probleme geamuri e 36 coupe tony

BMW m44

Recommended Posts

am si eu o problema cu geamul din dreapta se ridica cate un cm si tot asa se lasa ...modulul il am pe motoras incerc sa pun si cateva poze...mai este o problema nu conteaza cat este de lasat atunci cand inchid usa imi face ca si cum ar si inchis de tot se ridica cm ala care ar trebui sa l faca cand e sus si cand deschid se lasa tot cm alanu conteaza in ce pozitie e am incercat fel de fel de metode cu usa inchisa deschisa nimic cu bateria scoasa nu vrea nimic tot asa face macar sa stiu daca cere alt modul nou sau mai sunt si altele ascunse pe care inca nu le stiu ms anticipat

nu ma lasa sa pun poze ca sunt prea mari este modulul cel cu 2 ua mufe pentru cei care stiu despre ce este vb....mai are vreun modul in afara de cel atasat pe motoras:?astept raspunsurile voastre..

cred ca ai probleme la modulul de comfort

unde se gaseste asta :?ca nu reusesc sa i dau de capimi face faza asta numai pe dreapta stanga merge perfect...modulul de comfort este undeva in stanga sub volan pe undeva pe acolo sau e cel din deeapta pitulat dupa calculatorul de abs

modulul de confort este cel din spatele celui de abs

in dreapta in spatele torpedoului

din ce explici tu probabil limitatorul de cursa cel aflat pe macara ,se pare ca vede gamul tot timpul la capat, adica maxim sus

acum ai doua variante:

1 demontezi macaraua sa vezi ce si cum

2 probezi un alt modul confort iar daca vezi ca si cu altul este tot asa atunci clar este ceea ce ziceam eu mai sus

o chestie patita de mine :

daca te apesi pe geam cand este la maxim jos motorasul se da peste cap!

atunci trebuie sa desfaci motorasul si sa invarti rotorul cu mana pana la maxim sus si dupa, totul functioneaza normal

Edited by baubau

modulul de confort este cel din spatele celui de abs

in dreapta in spatele torpedoului

din ce explici tu probabil limitatorul de cursa cel aflat pe macara ,se pare ca vede gamul tot timpul la capat, adica maxim sus

acum ai doua variante:

1 demontezi macaraua sa vezi ce si cum

2 probezi un alt modul confort iar daca vezi ca si cu altul este tot asa atunci clar este ceea ce ziceam eu mai sus

o chestie patita de mine :

daca te apesi pe geam cand este la maxim jos motorasul se da peste cap!

atunci trebuie sa desfaci motorasul si sa invarti rotorul cu mana pana la maxim sus si dupa, totul functioneaza normal

o sa incerc si asa dar e ceva ce nu se leaga faza cu comfortul o sa o incerc ca am gasit unul daca nici asa nu merge pana nu gasesc modulul la cineva dupa motoras nu ma mai chinui sa vad daca e totusi ala dupa motoras si dupa mai vad ce d...ku ii mai fac oricum mersi mult tuturor orice idee e buna venita....

te incurca cu ceva faza asta? cand e inchis la maxim isi face treaba cum trebuie, se lasa si se ridica atunci cand deschizi/inchizi usa?

daca da,,,lasa-l asa nu te mai incurca.

totusi incearca si o calibrare.

nu ma incurca merge normal cand e la maxim doar ca coboara in trepte si urca in trepte cate un cm...si astazi vazui ca mai imi facu o chestie noua opri intr un loc si deschisai usa se lasa normal in jos dupa care urca inapoi iar cobor si iar urca ..precizez usa era deschisa...asta o face mai nou nu defiecare data...o sa incerc altceva cand o sa gasesc unul sa il inlocuiesc si daca tot asa face mai caut atunci nu prea gasesc modelul asta cel fara modul pe motoras am cinci la mine in zona dar cu modululatasat pana acum am gasit una dara nu are cele 2 ua mufe are decat una si mufa este altfel fata de a mea oricum mersi pentru raspuns

http://imageshack.us...to072i.jpg/asta e poza cu modulul sa incerc sa mai pun una cu pini poate asa e mai bine pentru cunoscatori

http://imageshack.us/photo/my-images/51/photo073s.jpg/

Edited by BMW m44

Eu zic sa verifici si cablajul care trece din stalpul masinii in usa cu geamul cu probleme. S-ar putea sa fie ceva fire intrerupte si sa faca contact doar cand misti usa.

[/quote

am verificat si nu pare nimic suspect mai degraba microcontactul de la cremaliera din use e posibil sa faca pe nebunul acolo inca nu am ajuns trebuie sa l depistez daca am acces la el ca s cam inghesuite acolo si cam incurca sina de la geam mersi oricum....

eu am avut aceeasi problema cu pisica,se ridica si cobora cate 1-2 cm ,chiar daca era coborat jumate cand deschide-am usa el facea miscare de coborare, nu mai incerca sa cauti bube la cablaj sau module ca nu au nimik ,schimba macaraua si gata,eu am sapat cateva luni sa gasesc cauza dupa zeci de sfaturi de la toata lumea,doar inlocuirea a rezolvat problema

eu am avut aceeasi problema cu pisica,se ridica si cobora cate 1-2 cm ,chiar daca era coborat jumate cand deschide-am usa el facea miscare de coborare, nu mai incerca sa cauti bube la cablaj sau module ca nu au nimik ,schimba macaraua si gata,eu am sapat cateva luni sa gasesc cauza dupa zeci de sfaturi de la toata lumea,doar inlocuirea a rezolvat problema

o sa incerc e mai greu cu gasitul ca sunt mai rare modelul asta nu prea gasesc am cautat ceva sunt si piperate preturile EU SUNT IN DANEMARCA SI AICI AU NISTE PRETURI LA ASA CEVA DE TE INBOLNAVESTI DE INIMA INSTANT :cry: :cry: aproximativ 2000 DKK/asta inseamna undeva la 300 de euro numai motorasul fara tot sistemul de parghi la mana 2 ua de stiu ca i pun lemnul vb aia si nu dau bani astia pe el.....si cu solutiile altora unele chiar nu se leaga deloc daca stai si le gandesti logic oricum mersi.. cam la asa ceva ma gandeam si eu

• 8 months later...

salut, am si eu o problema. rog putin ajutor pana nu vin ploile.

geamul din stanga, nu se mai ridica, s-a intamplat brusc, cand am ridicat ambele geamuri, cel din stanga s-a ridicat doar un sfert, si acum nu mai functioneaza deloc. sustin, ca macaraua nu se misca, deloc. pur si simplu apas pe buton, si nu se intampla nimic. doar se aude, acel click. de la motorasul principal,sau de la releu, nu stiu sigur. dar la usa, nu se intampla nimic,...cel din dreapta functioneaza perfect.

mai sustin, ca atunci cand apas pe sensorul(soft up) se aude un click. la motoras. ceea ce nu este normal, deoarece sensorul de la soft up, functioneaza doar cand geamul este la maxim sus,.

masina este un 318is coupe 1997