Jump to content

vand far xenon,volan sport,si manson si radio cd

Recommended Posts

Toate sunt pt e90

-far stg. xenon fabricatie 04.2007 are o clema fisurata (nu e rupta ,inca e pe far)si niste urme facute cu hartie abraziva de 2000 pe sticla farului (care se scot 100%la polis)au fost facute intentionat pt. a putea fi inlocuit pe casco :rolleyes: farul se vinde fara modul. si becuri la pretul de 600lei neg.

-volan sport pt.e90 fara uzura ,se vinde doar covrigul si trimul pt.comenzi la pretul de 200lei

-manson schimbator bmw e90 oem alcantara,se vinde cu tot cu suportul din plastic la pretul de 100lei neg.

pt.e46

-se vinde un cd player oem cu functie mode dar la acesta prefer livrare in sibiu deoarece nu stiu cat de bine merge ,produsul nefiind al meu =pret 330lei

Momentan nu am poze ,dar in intervalul de 7zile pana pot updata postul voi face ;daca e cineva interesat de o poza anume mai devreme de cele 7 zile sa lase adresa de mail in privat si ii voi trimite

• 2 weeks later...

update preturi

-far =550lei neg.

-volan=195lei neg.

-nuca schimbator 6+1 crom/platic =60lei

-manson schimbator+rama fixare(modelul clasic oem)=30lei

-emblema capota ac schnitzer 82mm(stare noua)-la schimb cu cea oem bmw daca e cineva interesat

-radio cd(mode)bmw e46-330lei

ps:MARIUS288 --daca ai pe cineva cu e46 in sb il pot proba la el

'topgunrulz'---ce poze astepti /allex a primt pozele pe mail si cei care au mai cerut la fel nu cred ca am omis sa le trimit ,daca imi amintesc chiar si tie ti-am trimis cu ce mi-ai cerut ;daca gresesc in privinta ta spune-mi ce anume te intereseaza si am sa fac tot posibilul sa te multumesc :rolleyes:

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

-volan=171lei

-manson schimbator=27lei

-manson frana mana+ornament frana oem=50lei

-balast xenon oem bmw e90

-modul clima fab.11/2007+rama(suport) =190lei

-modul manete bc si stergator cu led senzor ploaie (poza pt. exemplu ca nu e demontata inca de pe masina :rolleyes:)

Edited by Sibianul

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...