Jump to content

Daca ar fi sa va schimbati masina ce ati alege ?

TheMendacious

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

E46, 320 D, 150 CP, 2002-2003, pana in 110.000 KM, cat mai multe dotari dar neaaparat scaune sport si cotiera, pana in 14.000 EUR! :)

sau

E39-2001-2002, 520 D, pana in 140.000 KM, de pref gri sau negru, cat mai multe optiuni, de pref scaune sport, pana in 14.000 EUR! :) :)

I hope this year I'm gonna get myself one of these... :blink:

Edited by Alexxx

mi se pare incredibil de batranicios A4. cred ca totusi prefer seria 3, imi place la nebunie cum arata decapotata, cu softopul pus si mai ales cu hardtopul. nu imi plac saraciile astea noi de masini cu hardtop in portbagaj, cc-urile. unele masini chiar au un farmec aparte 'cu panza pusa', imi pare rau ca am inteles ca noul seria 3 cabrio va fi un cc.

Vad ca majoritatea tindeti tot spre bmw si asta e bine :) ... eu unul as opta catre 330d (e46) ... mi se pare o masina puternica si fiabila . Nu zis ca as exclude M dar totusi nu amestec visele cu realitatea :)

173483[/snapback]

daca ai avea posibilitate financiara iti zic eu ca te-ai arunca la un M :blink:

pai..... eu nu o schimb, deocamdata o pastrez si pe cea veche, dar am ales un X3, as fi vrut motorul de 3.0sd dar am zis ca e scump rau si nu stiu cat de mult se merita pe masina asta, poate pe un X5 da, apoi am zis ca sa-i pun motorul de 3.0d dar si asta e scump si platesc impozit dublu fata de ce am ales in final, 2.0d, sper sa nu ma faca de rusine :blink: am testat masina si e ok pentru un X3 SAV, are alte calitati decat sportivitatea, m-am impacat cu ideea :) in viitor imi doresc sanatate :) si multi, cat mai multi kilometri :)

daca ar fi sa visez.... Aston Martin, Ferrari, Porsche... dar hai ca m-am trezit ca s-a facut dimineata :D si tot cu X3 raman :D

Daca nu ar fi dupa inima mea si nu ar exista alte constrangeri, tinand cont de situatia actuala din RO, mi-as lua un Panzer si i-as face tunning interior:

- scaun de piele pentru sofer

- canapele de piele pentru restul

- lumini de discoteca

- audio pe masura

...

- aruncator de flacari cu napalm.

Dumnezeu sa binecuvinteze Romania ca noi (fiecare intelege ce vrea) ne batem joc de ea.