Jump to content

Problema Indicator cutie automata BMW e36

Recommended Posts

Salut! Detin un e36 din 1997,cutie automata. Ieri am descoperit ca nu se mai aprind ledurile ce indica treapta in care este plasata maneta de viteza ( P,R,N,D,2,3,4) . Cu toate ca luminile de pozitie sunt aprinse ledurile de la cutie ,nu. Am incercat sa duc maneta de viteza pana in ultima treapta, s-a aprins pentru moment un led dar incorect ( era in treapta a 2-a si indica N sau D). Apoi am dus-o in parking (P) si a ramas aprins cam jumatate de led ... si asa a ramas de atunci. Va rog frumos sa ma ajutati daca ati avut o problema asemanatoare, sau daca nu cu o sugestie. Sau macar cum pot sa am acces la mecanismul de functionare al indicatorului. Va multumesc anticipat!

trebuie sa desfaci selectorul sa cureti contactele alea pe acolo, nu cred ca e problema la afisajul din bord..

Multumesc DOMI ... Am rezolvat problema astazi. Era vorba de ansamblul culisant cu led. Cedase o componenta de plastic care face legatura intre parghie si ansamblul luminiscent. Nu a fost mare scofala. In fine in cazul in care aveti probleme asemanatoare lasati un mesaj .. va ajut cu placere. Merci inca odata DOMI pentru intentie!

Salut ,

De cateva zile am o problema , nu mi se mai aprind ledurile care lumineaza vitezele la cutia automata ci doar ledul care indica treapta de viteza, noaptea este foarte deranjant, deoarece am masina de 3 luni si inca nu m-am obisnuit cu vitezele.

Am desfacut ornamentul cu pricina si am observat ca acolo intra 2 cabluri unul alb - selecteaza vitezele normale , unul mov pentru modul sport si manual.

Daca scot cablul mov ledurile se aprind normal ca in poza , dar cand trec masina in SD nu imi mai afiseaza pe display acest lucru si nu mai am niciun led aprins la cutie. Daca le introduc pe amandoua se sting ledurile care lumineaza vitezele.

Am curatat , sm suflat, am dat cu spray de contacte ... nimic.

Orice informatie ajutatoare este bine venita.

Masina este un E46 facelift

O seara buna.

post-53865-0-77119700-1347479086_thumb.png

Multumesc DOMI ... Am rezolvat problema astazi. Era vorba de ansamblul culisant cu led. Cedase o componenta de plastic care face legatura intre parghie si ansamblul luminiscent. Nu a fost mare scofala. In fine in cazul in care aveti probleme asemanatoare lasati un mesaj .. va ajut cu placere. Merci inca odata DOMI pentru intentie!

Salut,

Daca poti sa ma ajuti cu problema care am postat-o as fi recunoscator.

Multumesc

• 3 months later...

Salut,

Daca poti sa ma ajuti cu problema care am postat-o as fi recunoscator.

Multumesc

Imi cer scuze! Acum am vazut mesajul tau :( Nu stiu de ce nu primesc notificare pe e`mail cand comenteaza cineva si ma mentioneaza. Daca inca ai problema cauta`ma pe e`mail : skywalker_alx@yahoo.com